NBA: Phoenix Suns - Miami Heat

Julkaistu: 07.12.2018 17:38


NBA: Phoenix Suns - Miami Heat
NBA | Phoenix Suns - Miami Heat | 04:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

Phoenix Suns otti käkättimeen Portlandilta ja pelaa nyt taas seuraavan ottelunsa kotikentällään Phoenixissa. Devin Booker joutuu olemaan poissa vielä ainakin vähän aikaa, mutta hänen tilanteensa ei pitäisi olla järin vakava. Hän on jo harjoitellut ja takareisi ei tunnu kovinkaan pahalta.

Phoenix kohtaa tänään Miamin, joka on siipirikkoisena liikkeellä, mutta silti ansaitusti ennakkosuosikki. Hassan Whiteside sekä Wayne Ellington ovat molemmat poissa tästä ottelusta henkilökohtaisten syiden takia. Whitesidelle syntyy lapsi, joten hän tulee olemaan ainakin hetken aikaa poissa mutta liittyy joukkueeseen vieraskiertueen aikana jossain vaiheessa. Myös Ellington on saamassa lapsen ja parivaljakko näköjään pitääkin Floridan väestönkasvusta hyvää huolta.

Taas aiheeseen, niin Whiteside on iso menetys Miamille. Hän on joukkueen ja liigan parhaita pelaajia ja kerää keskimäärin lähes 14 levypalloa ja tekee samanverran pisteitä. Hän on liigan blokkitilaston ykkönen lähes kolmella blokilla per peli. Miami on myös joukkueena blokkitilaston ykkönen, pääosin Whitesiden ansiosta, sillä hän kerää noin puolet joukkueen blokeista. Näitä ei kuitenkaan ole tänään apuna ja tämä helpottaa mm. viime kesän ykkösvarauksen Deandre Aytonin peliä tänään.

Goran Dragic on tulossa takaisin loukkaantumisen jälkeen, joka on positiivinen asia Miamin hyökkäyksen kannalta, mutta hänen kuormituksensa tulee luultavasti olemaan hieman normaalia pienempää vielä tässä ottelussa. Uskallamme seistä Phoenixin takana tässä ottelussa, vaikka markkina tuntuu olevan täysin heitä vastaan kokoajan. Uskomme arvostustason kääntyvän liialliseksi heidän kohdallaan pikkuhiljaa ja vedonlyöntituottojen kasvavan Phoenixin kohdalla. Kotiedun turvin ja Miamin poissaolot huomioon ottaen Phoenixilla on tällä tasoituslinjalla parempi mahdollisuus kuin vierasjoukkue Miamilla.

Hyödynnä 100€ ilmaisveto Expektillä!


Legendaarinen vedonlyöntiyhtiö Expekt tarjoaa kaikille uusille pelaajille jopa 100€ ilmaisvedon. Saat ensimmäisen vetosi panoksesta 50% takaisin ilmaisvetona ilman kierrätysvaatimuksia. Lue lisää täältä tai siirry pelaamaan Expektille!
expekt: lunasta 100€ ilmaisveto tästä >>

Pelivalintamme:

Phoenix Suns +8,5 @1.89

Karamba - Lue arvostelu

1.89

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.88

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.88

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.88

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.88

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.88

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

1.88

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.88

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

1.87

Lunasta jopa 100€ ilmaisvetosi Expektille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan