NBA: Phoenix Suns - Milwaukee Bucks

Julkaistu: 16.07.2021 20:41

NBA: Phoenix Suns - Milwaukee Bucks
NBA | Phoenix Suns - Milwaukee Bucks | 04:10 | 18.7.2021
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki NBA ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki NBA kauden 2020-2021 ottelut suorina lähetyksinä. Lue lisää NBA live stream sivultamme tai siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

NBA:n finaalit ovat olleet kotijoukkueiden hallinnassa. Phoenixin Chris Paulille tuli viimeksi Milwaukeessa kehno matsi, tuskin tulee toista peräkkäin.Milwaukee Bucks tasoitti NBA:n finaaleissa otteluvoitot lukemiin 2-2 kahdella kotivoitolla. Viime ottelussa Bucksin voittolukemat olivat 109-103. Milwaukeen ykkönen ottelussa oli laituri Khris Middleton, joka teki 40 pistettä. Middleton on vielä NBA -finaalien jälkeen lähdössä Tokioon pelaamaan olympiaturnausta.
Middleton oli ottelussa Milwaukeen selvä ykkösvaihtoehto hyökkäyksessä. Hän heitti peräti 33 kertaa, näistä 15 meni sisään.
Bucksin varsinainen superstara Giannis Antetokounmpo teki matsissa 26 pistettä, otti 14 levyriä ja antoi kahdeksan korisyöttöä.

Phoenixin joukkueesta Devin Booker teki 42 pistettä 28 syötöllä. Takamies Chris Paulilla oli vaisumpi matsi, pisteitä tuli vain kymmenen.

Kahden viime ottelun voitto on kääntänyt finaalisarjan momentumin Bucksille. Sunsilla on edelleen kotietu, mutta se pitäisi käyttää.
Milwaukee uudistui kahden tappion jälkeen sillä, että Pat Connaughtonille annettiin enemmän peliaikaa ja Antetokounmpoa peluutettiin sentterin paikalla. Connaughton pelasi viitosmatsissa 32 minuuttia ja teki 11 pistettä.

Bucksilla on vielä varaa parantaa. Takamies Jrue Holiday on heittänyt finaalisarjassa vain noin 33 prosentin tarkkuudella. Hänen loistava puolustuspelaamisensa on toki edelleen ollut isossa osassa Milwaukeen voitoissa.

Bucks oli aggressiivinen viime matsissa


Viime ottelussa Phoenix heitti yli 50 prosentin tarkkuudella ja samalla se piti Milwaukeen heittotarkkuuden vain noin 40 prosentissa. Silti Suns onnistui häviämään. Milwaukee oli aggressiivinen, ja se otti paljon pallonriistoja sekä voitti hyökkäyspään levyrit 17-5. Tässä Phoenixin on petrattava, ei finaalisarjaa voi hävitä sillä, että ei pysty pelaamaan kovaa.

Phoenix tuntuu olevan joukkue, joka voittaa tai häviää Chris Paulin mukana. Viime matsissa Phoenixin sentteri Deandre Ayton otti 17 levypalloa ja blokkasi kolmesti, mutta kun Paul ei saanut jaettua palloa, niin Ayton heitti vain yhdeksän kertaa ja vain kolme meni sisään.

Nyt kun joukkueet ovat pelanneet finaaleja neljän ottelun verran, niin kaikki temput on aikalailla nähty. Mitään uutta tuskin enää tulee kentälle, kumpikin pelaa vahvuuksiensa varassa. Bucks pelasi vahvuuksiensa kautta kaksi viime matsia ja se toi kaksi voittoa.
Nelosmatsin ratkaisu oli se, että Phoenixin PG Paul pelasi tämän kauden play offsien heikoimman ottelunsa. Tuskin hän pelaa kotikentällä nyt yhtä kehnosti. Jos Paulin peli kulkee, niin se tekee myös Bookerista ja Aytonista selvästi parempia pelaajia.


Finaalisarjassa kotijoukkueen voittokerroin on jatkuvasti ollut noin 1.58. Nyt pelataan Sunsia tasoituksella. Suns -3.5 saa yli 1.90 -kertoimia ja se kelpaa hienosti. Chris Paul ei ole vaisu kahta matsia peräkkäin.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Phoenix Suns -3.5 @1.93

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.92

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.92

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.92

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.92

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.91

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.84

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.84

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders