NBA Preseason: Phoenix Suns - Sacramento Kings

Julkaistu: 01.10.2018 18:24


NBA Preseason: Phoenix Suns - Sacramento Kings
NBA Preseason | Phoenix Suns - Sacramento Kings | 05:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

Phoenix Suns ja Sacramento Kings pelaavat harjoitusottelun maanantaina Phoenixissa. Nämä kaksi joukkuetta on kokenut jälleen paljon muutoksia ja ovat lähtökohtaisesti läntisen konferenssin heikoimpia joukkueita. Sacramento saattaa olla näistä ennakolta se konferenssin huonoin joukkue ja hirveitä odotuksia heihin ei ole tällä kaudella. Sacramento menetti merkittävimpinä pelaajina viime kaudelta George Hillin kesken kauden ja Vince Carterin off-seasonilla Atlantaan. Joukkue on nyt täynnä nuorukaisia ja heillä on vain kaksi yli 30-vuotiasta pelaajaa. Veteraani Zach Randolph on vielä joukkueessa ja hänellä on iso rooli nuorten pelaajien seassa.

Phoenix Suns on yksi joukkue joka parani merkittävästi. Joukkue pääsi eroon Brandon Knightista, josta ei tiedä koska hän loukkaantuu jälleen uudestaan jos pääsee pelikuntoon. Joukkueessa on uusi päävalmentaja ja Phoenixin perustasoa parempia pelaajia tuli remmiin mukaan, kun Trevor Ariza ja Ryan Anderson saapui treidissä Houstonista. Phoenix sai draftista ykkösvarauksen Deandre Aytonin, joka on todella lupaava centeri. Ayton kävi yhden vuoden college Arizonassa ja halusi jatkaa Lauri Markkasen jalanjäljissä Arizonan dominoivana isona miehenä.

Jälleen kerran peluutus, ottelun dynamiikka ja motivaatio pitää kyseenalaistaa tässä harjoitusottelussa. Phoenixissa on enemmän kokemusta ja vanhempia pelaajia kuin Sacramentossa, mutta silti myös Phoenix on todella nuori joukkue. Nuoret pelaajat, joilla ei NBA-kokemusta vielä ole, ottavat harjoitusottelut vakavammin kuin konkarit, joille harkkapelit on vain hieman tuntuman hakemista ja heitä ei yleensä niin paljoa peluutetakkaan.


Pelivoimaltaan joukkueet ovat suhtkoht tasaväkisiä ja kotiedun kanssa Phoenix on kevyt suosikki ansaitusti. Jos oltaisiin Sacramentossa, olisi Kings varmasti suosikki pienellä marginaalilla. Saamme kuitenkin jälleen Sacramentolle kelpo kertoimen ja teemme lähtökohtaisesti vähemmän huonon arvauksen kun pelaamme altavastaajaa isommalla kertoimella harjoitusottelussa. Odotamme energistä ja todella vauhdikasta peliä molemmilta joukkueilta, jonka Sacramento lopulta vie nimiinsä. Sacramento tulee varsinkin pelaamaan todella kovalla temmolla ja tämä nostaa ottelun pisteodottamaa. Pelin pisteoveri voisi myös olla vaihtoehto, jota voi peleihin kokeilla.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Sacramento Kings @2.25

Redbet - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.25

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.25

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.25

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.18

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.15

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.15

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Yobetit - Lue arvostelu

2.10

Yobetit - Hyödynnä 150€ bonus tai 10€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan