Miesten Ykkönen: PIF - KPV

Miesten Ykkönen | PIF - KPV | 17:00 | 14.05.2022
Kohde sulkeutuu: 14.05.2022 17:00
Ykkösen pienimmällä budjetilla kauteen lähtenyt sarjatulokas PIF yllätti paikallisvastustaja TPS:n viimeksi, mutta tuosta pelistä ei kannata tehdä liian hätiköityjä johtopäätöksiä, kuten ei myöskään siitä, että tehottomasti pelannut KPV on aloittanut kautensa vaisuhkosti! Perustasoltaan vieraat ovat vahvempia ja lähtevät ennakkosuosikkeina otteluun!
Miesten Ykkösessä 5.kierroksella kohtaavat PIF ja KPV toisensa Pajbackan kentällä lauantaina kello 17:00.

PIF otti avausvoittonsa paikallisvastustajansa kustannuksella


Pienimmällä pelaajabudjetilla kauteen lähtenyt sarjatulokas Pargas IF on tällä hetkellä Ykkösessä kahdeksantena kerättyään neljästä pelistä neljä pistettä yhteismaalein 6-7.

Kokeneen Stefan Strömborgin luotsaama PIF otti viime pelissään vihdoin kauden ensimmäisen voittonsa, kun se otti yhden tasapelin ja kahden tappion jälkeen vierasvoiton derbyvastustajastaan TPS:stä maalein 2-0.

PIFin maaleista vastasivat viime kaudella Kakkosessa 14 maalia viimeistellyt Gesim Voca, joka osui myös edellisessä pelissä MP:tä vastaan sekä Matias Lahti. Osumat syntyivät viiden minuutin välein toisella jaksolla 69. ja 74.minuutilla.

Viime kaudesta mainiosti pelaajarunkonsa nousuhuumassa säilyttänyt lähti kauteen maltillisin tavoittein tähdäten sijoille 7-9 on nykyisellä tahdilla hyvin saavutettavissa. Tosin tasaisessa keskikastissa pienetkin putket suuntaan jos toiseen voivat heilauttaa kummasti asetelmia sikäli, kun sellaisia joukkueilta tulee.


Nuorella KPV:n joukkueella ollut vaikeuksia maalinteossa - taas tuli takkiin kotona


Christian Sundin luotsaama, Ykkösessä yhdeksäntenä oleva KPV on kerännyt neljästä pelistä vain neljä pistettä yhteismaalein 4-7, vaikka on pelannut kolme neljästä pelistään kotonaan.

Vain kauden avauskierroksella MP:stä 3-2 voiton ottanut KPV on sittemmin tuijotellut kiikareita sarjanousija ja -jumbo JäPSin vieraana Järvenpään Monitoimihallissa. Lisäksi KPV joutui nöyrtymään Gnistanille 0-2 sekä edelliskierroksella KTP:lle 1-3 kotkalaisia isännöidessään viime sunnuntaina.

Maalinteon tökkimiseen pelit lähestulkoon ottelusta toiseen sössineen KPV:n ainokaisesta osumasta KTP:tä vastaan vastasi Lassi Nurmos omalla maalillaan parikymmentä minuuttia ennen täyttä aikaa.

KPV putosi muutama päivä ennen KTP-peliä Suomen cupista VPS:n käytyä kouluttamassa isäntiään Kokkolassa 5-1 lukemin.
Perustasoltaan vahvemmat vieraat suosikkeja


Pargas IF:n yllättävä vierasvoitto TPS:n pistää ennakkoasetelmia uusiksi. KPV:n tehottomuus JäPSin vieraana on vielä tuoreessa muistissa, mutta siitäkin pelistä huomionarvoista oli se, että peli pelattiin sisätiloissa kunnon ulkokentän sijasta. Perustasoltaan PIF ei kuitenkaan ole KPV:tä parempi joukkue. Vihreän pitää vain onnistua hyödyntämään maalipaikkansa huomattavasti tehokkaammin. Nuorella joukkueella nuo käyvät toki kasvukivuista.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2: KPV @2.2

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.2

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

2.2

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.15

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.14

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

2.1

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä