CS:GO: KOVA - Isurus

Pinnacle Cup IV | KOVA - Isurus | 18:30
Kohde sulkeutuu: 26.04.2022 18:30
Pinnacle Cup IV on käynnissä, ja tiistaina 26. huhtikuuta on D-ryhmän vuoro päästä tositoimiin. Kello 18:30 alkavassa ottelussa suomalaistiimi KOVA kohtaa brasilialais-argentiinalaisen Isurus-joukkueen. Ottelu pelataan bo1-periaatteella.KOVAn HLTV-ranking on 66. Joukkueen viimeisin turnaus on Elisa Invitational Spring Contenders, jossa se 16 joukkueen turnauksessa ylsi sijoille 6–8. Suomalaistiimi voitti Astralis Talentin, Anonymon ja Hellslayersin, kun taas tappio tuli 777:lle ja BIG Academylle. Otteet riittivät paikan varmistamiseen itse Elisa Invitationaliin. Samaa luokkaa oli tulos Pinnacle Cup III:ssa, jossa loppusijoitus oli 16–18 32:n joukossa. Pelit sujuivat mukavasti, sillä voitto irtosi Savagesta, 777:sta ja jopa SKADEsta. Meininki on viime aikoina ollut kaiken kaikkiaan hyvä, sillä joukkue on pystynyt härnäämään maailman kärkikymmenillä olevia joukkueita: SKADE-voiton ohella KOVA kärsi tappion Copenhagen Flamesille vain parin kierroksen erolla.

Isurus puolestaan majailee rankingissa sijalla 74. Joukkue on viimeksi pelannut PGL Majorin Amerikan RMR -otteluita. Isurus ehkä hieman yllättäenkin onnistui nappaamaan voiton Party Astronautsista. Tappio kärsittiin FURIAlle, Sao Caetanolle ja Caselle. Brasilialaisten välisestä Aorus Leaguesta lohkesi toinen sija Caselle hävityn finaalin jälkeen. Brasilian kärkijoukkueet eivät näissä peleissä olleet mukana. Alkuvuosi on mennyt Amerikan turnauksia pelatessa, ja nyt päästään taas kohtaamaan eurooppalaisia joukkueita.

Kierroksia odotellessa


KOVAlle ei maistu Dust2, joten se varmasti ainakin päätyy bannilistalle. Isuruksen ykkösinhokki puolestaan on Vertigo. KOVAn ehdoton ykköskartta on Nuke, jossa se on tänä vuonna yltänyt hienoon voittoputkeen ja hyviin voittoihin kovista joukkueista. Isuruksen tilastot Nukessa eivät ole kummoiset, vaikkakin siellä joukkue päihitti Party Astronautsin, joten ydinvoimala melko varmasti päättyy bannattavaksi. Isuruksen suosikkivalinta olisi Overpass, joka taas ei ole KOVAn vahvimpia karttoja.

Muista kartoista Miragea KOVA on pelannut vastustajaansa selvästi enemmän ja paremmilla prosenteilla, joten etu voisi siellä kallistua suomalaisten suuntaan. Infernossa KOVAlla on kuuden kartan tappioputki menossa, ja varsinkin kun suomalaistiimi on sitä viimeisimmissäkin bo1-peleissä bannannut, on se erittäin potentiaalisesti poistuva kartta tiistainakin. Pelattavaksi jäävä kartta on siis todennäköisesti jokin vaihtoehto Mirage–Overpass–Ancient-akselilta. Miragessa KOVA on viime aikoina pelannut huomattavasti enemmän, mikä tuo etua suomalaisille. Overpass sopisi hyvin Isurukselle, kun taas Ancientia kumpikin joukkue on pelannut niin vähän, että vaakakuppi voi keikahtaa mihin suuntaan tahansa.

KOVA lähtee tähän otteluun suosikkina, koska sillä on hieman kovempaa näyttöä viime ajoilta. Isuruskin on jonkin verran iskukykyä esittänyt, joten varsinkaan yhden kartan pelissä mikään ei ole kirkossa kuulutettua. Missään todennäköisessä pelattavassa kartassa KOVA ei ole niin suuri suosikki, etteikö Isuruskin pystyisi nappaamaan hyvää kierrosvoittomäärää.

Pelivalintamme:

Yli 26,5 kierrosta @2.05

Osuma
STS Bet - Lue arvostelu

2.05

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Vulkanbet - Lue arvostelu

1.97

Vulkanbet - eSportsin ammattilainen tarjoaa hyvät pelikohteet!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.84

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.8

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.8

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Aleksi