NHL: Pittsburgh Penguins - Chicago Blackhawks

Julkaistu: 06.01.2019 14:48


NHL: Pittsburgh Penguins - Chicago Blackhawks
NHL | Pittsburgh Penguins - Chicago Blackhawks | 03.00
Pingviinien vieraaksi saapuu Chicago, jonka pitäisi pelata aivan uskomaton kauden toinen puolikas päästäkseen pudotuspeleihin.

Kotijoukkue matkaa kahdeksan ottelun voittoputkessa ja sijoitus sarjataulukossa on noussut kohisten. Myös Chicago on pelannut ihan hyvin viime aikoina, mutta surkean alkukauden ansiosta sen sijoitus löytyyy sarjataulukon hänniltä.

Chicagoa haittaa ykkösveskari Corey Crawfordin puuttuminen kokoonpanosta. Luottovahti kärsii aivotärähdyksestä ja paluun ajankohta on vielä epävarmaa. Carolinasta Chicagoon täksi kaudeksi hankittu veteraanivahti Cam Ward ei ole onnistunut odotetusti, mutta ei puolustukseltaan ole kaikissa otteluissa liikaa apuja tullut. Sen sijaan muutaman matsin edestä vastuuta saanut Collin Delia on pelannut todella hyvin.

Illan matsin käsikirjoitus tulee olemaan aika selkeä. Kotijoukkue painaa päälle ja vieraat yrittävät puolustaa ja iskeä vastaan. Uskon, että pingviinien voittoputki jatkuu, mutta otankin tähän hieman erikoisemman pelivalinnan. En nimittäin näe ottelun maalinodotusarvoa ihan niin suurena kuin vedonlyöntitoimistot, ja tällä pingviinien voitolla ja maalien underilla saa yllättävän hyvää kerrointa.

Aloita vedonlyönti ilman rekisteröintiä Nopeampi.comissa


Nopeampi.com tarjoaa vedonlyöntiä täysin ilman rekisteröintiä. Sen kuin siirryt sivustolle ja alat pelaamaan! Ei dokumenttien lähetystä, vaan kirjautuminen tapahtuu suoraan pankkitunnuksillasi. Pelaaminen on turvallista ja vaivatonta. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.


Pelivalintamme:

Pittsburgh+ ottelun maalimäärä under 7,5 maalia @2.14

Nordicbet - Lue arvostelu

2.14

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.14

Nappaa 100€ vedonlyöntibonus Betssonille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.14

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan