NHL: Pittsburgh Penguins - Detroit Red Wings | Yllätystä tarjolla?

Julkaistu: 04.04.2019 14:13


NHL: Pittsburgh Penguins - Detroit Red Wings | Yllätystä tarjolla?
NHL | Pittsburgh Penguins - Detroit Red Wings | 2.00 | Ottelussa pelaa liigan kovavireisin joukkue – mutta yllättäen se ei ole Pittsburgh.
NordicBet NordicBet
Pittsburgh ei ole vielä varmistanut pudotuspelipaikkaa, mutta voittamalla tämän ottelun se voi sen tehdä. Taistelu sijoituksista on tiukkaa, sillä Pensillä on myös mahdollisuus sijoittua divisioonassa toiseksi ja varmistaa kotietu pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle.

Penguins on ollut viime aikoina suhteellisen hyvä, sillä edellisestä kahdeksasta ottelusta joukkue on jäänyt pisteittä ainoastaan kahdesti. Nämä kaksi kertaa ovat kuitenkin olleet kolmen viimeisimmän ottelun aikana, viimeksi toissayönä tämän ottelun vastustajaa Detroitia vastaan.

Pensillä on muutama merkittävä loukkaantuminen, sillä muun muassa Evgeni Malkin ja Kris Letang ovat olleet sivussa. Syvyyttä joukkueesta löytyy, mutta Malkinin ja Letangin kaltaisten supertähtien poissaolot kyllä heikentävät joukkuetta.

Detroit on menettänyt kauan sitten jo pudotuspelipaikkansa mutta on kaikkien yllätykseksi äitynyt todella kovaan vireeseen viime aikoina. Joukkue on kuuden ottelun voittoputkessa ja viimeisen kymmenen ottelun kuntopuntarissa se on NHL:n jaetulla ykkössijalla 16 pisteellään.

Wingsillä on paljon poissaoloja, mutta se on ehkä ollut jopa hyödyksi joukkueelle. Justin Abdelkaderin ynnä muiden konkareiden poissaolot ovat aukaisseet paikkoja kokoonpanossa nuoremmille, ja esimerkiksi yliopistotasolta noussut Taro Hirose on noussut isoon rooliin.

Hyvän vireen pääarkkitehdit löytyvät kuitenkin ykkösketjusta, sillä Anthony Mantha, Dylan Larkin ja Tyler Bertuzzi ovat keränneet viimeisessä viidessä ottelussa yhteensä 35 pistettä. Maaliskuun 23. päivän jälkeen he ovat kolme parasta pistemiestä koko liigassa.

Pens lähtee otteluun toki suosikkina ja sen joukkue on laadukkaampi, mutta Detroitin korkea kerroin houkuttelee pelaamaan vierasvoittoa. Wings pääsee pelaamaan paineettomasti ottelussa ja viime aikojen hyvien otteiden myötä fiilis joukkueen sisällä on varmasti korkealla. Jos liigan kovavireisimmän joukkueen voitosta saa noin viiden kertoimen, on se mielestämme kokeilemisen arvoinen pelikohde.

Pelivalintamme:

1X2: Detroit Red Wings @5.15

Coolbet - Lue arvostelu

5.15

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Olybet - Lue arvostelu

4.93

Olybet auki nyt myös suomeksi, tarjolla 25€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

4.90

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

4.90

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

4.90

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

4.90

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

4.90

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

4.85

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

4.85

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

4.85

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan