NHL: Pittsburgh Penguins - Detroit Red Wings | jääkiekkoa parhaaseen katseluaikaan!

Julkaistu: 13.01.2018 14:23


NHL: Pittsburgh Penguins - Detroit Red Wings | jääkiekkoa parhaaseen katseluaikaan!
NHL | Pittsburgh Penguins - Detroit Red Wings | 20:00
LeoVegas LeoVegas
Detroit Red Wings matkustaa tämän illan prime-time ottelussa PPG Paints Arenalle Pittsburgh Penguinsin vieraaksi. Kotijoukkue lähtee suosikkina kamppailuun vaikkakin heidän viime ottelunsa ovat olleet erittäin tiukkoja vääntöjä. Maaleja pingviinimiehistö on kuitenkin nähnyt paljon.

Detroit tulee otteluun tappio alla. Tuo tappio katkaisi joukkueen neljän ottelun voittoputken. Itäisen konferenssin 13 sijalla majaileva Red Wings ei kuitenkaan ole aivan niin kova mitä viimeisin neljän ottelun kotivoitto putki kertoo. Joukkue on ollut vieraissa sanalla sanoen huono. Joukkue on itäisen konferenssin toiseksi huonoin vierasjoukkue.

Siinä missä Detroit on ollut heikko vieraissa, on Penguins esiintynyt ailahtelevasti kotona. Viimeiset viisi ottelua ovat näytelleet voittoja joka toiseen kamppailuun, mikäli tuota on seurattava niin tässä ottelussa kuuluisi tulla tappio. Emme kuitenkaan voi arvostaa tuota sattumaa, vaan keskitymme siihen, että Detroit ei vieraissa ole hyvä. Kotijoukkue on paperilla parempi ja se on pakko myös huomioida.

Tasoitusvedot eivät tähän otteluun kuulu, juurikin Pensin hieman ailahtelevien esiintymisten takia. Joukkue on kuitenkin parempi ja ollut keskiverto suorittaja kotonaan läpi kauden. Koska ottelu on päiväottelu rapakon takana niin pelaajilla voi olla hieman käynnistymisvaikeuksia kamppailuun, joten maalijuhlia tuskin nähdään. Pens kuitenkin hoitaa rutiinilla tämän kamppailun nimiinsä.

Jos uskot, että maaleja nähdään niin MrGreen tarjoaa kerroinboosteria kotijoukkueen voitolle & yli 4,5 maalin ylitykselle. Kerrointa tämä hinnankorotus antaa 3.00!
Bethard tarjoaa laadukkaan kattauksen vedonlyöntiä sekä kasinopelejä. Pelivalikoima on yksi markkinoiden laajimmista ja jokainen löytää varmasti omat lempikohteensa sivustolta. Bethard tarjoaa 125% / 125€ ensitalletus bonuksen. Lue Bethardin arvostelu täältä >>

Pelivalintamme:

Pittsburgh Penguins - 0,5 AH @1.92

Mr Green - Lue arvostelu

1.92

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.91

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

1.91

Uudelle sivustolle 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.91

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

1.91

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

1.90

Entistä suurempi 200% bonus aina 100€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.90

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.90

Stay cool & nappaa 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan