NHL: Pittsburgh Penguins - St. Louis Blues | Pens suosikki prime time -ottelussa

Julkaistu: 15.03.2019 22:11


NHL: Pittsburgh Penguins - St. Louis Blues | Pens suosikki prime time -ottelussa
NHL | Pittsburgh Penguins - St. Louis Blues | 19.00 | Kotijoukkue on ollut hyvässä vireessä viime aikoina. Bluesilla kuntokäyrä on puolestaan laskussa.
Nordicbet Nordicbet
Pittsburghin viime aikaiset otteet ovat olleet vakuuttavia, ja joukkue on noussut takaisin sille tasolle, millä sen odotetaan olevan. Kymmenestä edellisestä ottelusta voittoja on tullut seitsemän ja menetettyjä pisteitä on vain neljä. Muun muassa kapteeni Sidney Crosby on ollut hyvässä iskussa tehden 19 pistettä viimeiseen kymmeneen otteluun.

Pittsburgh on löytänyt huippuvireen hyvässä vaiheessa, sillä paikka kevään playoffeissa ei ole vielä varmistunut. Vähän aikaa sitten Pens oli vielä pudotuspeliviivan alapuolella, mutta viime aikaisten otteiden ansiosta joukkue on kuusi pistettä sen yläpuolella. Pingviineillä on mahdollisuus taistella vielä divisioonan voitostakin, sillä kärkijoukkue Washington Capitals on vain neljä pistettä edellä.

Blues on ollut liigan kovimpia joukkueita tämän vuoden puolella, mutta nyt tahti näyttää vähän hiipuneen. Nuottipaidat lähtevät otteluun allaan kolme peräkkäistä häviötä. Edellisestä ottelusta tuloksena oli nöyryyttävä 2–0-häviö liigan viimeisenä olevalle Ottawalle.

Joukkueen kirkkain tähti Vladimir Tarasenko on ollut loukkaantuneena kaikissa kolmessa häviössä, eikä pelaa tässäkään pelissä. Venäläisen poissaolo on näkynyt Bluesin maalimäärissä, sillä edellisessä kolmessa kamppailussa tehtyjä maaleja on ainoastaan kolme.

Molemmilla joukkueilla on muutenkin jonkin verran poissaoloja. Pensiltä sivussa ovat muun muassa pidemmän aikaa loukkaantuneina olleet Kris Letang ja Olli Määttä. Bluesilta puolustuksesta ovat poissa Joel Edmundson ja Carl Gunnarson.

Pittsburgh on kotona kertoimia suurempi suosikki voittamaan ottelun. Joukkue on ollut hyvässä iskussa viime aikoina, ja kun supertähdet Crosbyn ja Malkinin johdolla ovat päässeet vireeseen, Pens on todella kova kotikentällä, jossa se on neljän ottelun voittoputkessa. Bluesin viime aikojen tulokset ovat puolestaan olleet heikkoja ja poissaolot, varsinkin Tarasenkon, vaikeuttavat joukkueen urakkaa Pennsylvaniassa entisestään.

Lunasta ilmainen 5€ esportsbetting.comille


Uusi eSports-henkinen vedonlyöntisivusto tarjoaa kaikille pelaajille 5€ ilmaista pelirahaa pelkällä tilinavauksella. Käy lunastamassa omasi ja hyödynnä myös sivuston 30€ vedonlyöntibonus.


Pelivalintamme:

1X2: Pittsburgh Penguins @2.22

Coolbet - Lue arvostelu

2.22

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.10

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.10

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.10

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.10

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

2.10

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.10

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.10

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.10

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Esportsbetting - Lue arvostelu

2.05

Uusi eSportsiin erikoistunut sivusto tarjoaa 5€ ilmaista pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan