NHL: Pittsburgh Penguins - Tampa Bay Lightning

NHL | Pittsburgh Penguins - Tampa Bay Lightning | 02:00 | 27.10.2021
Kohde sulkeutuu: 27.10.2021 02:00
Pittsburgh Penguins pelaa jo kauden neljännen perättäisen kotiottelunsa kun Tampa Bay Lightning saapuu keskiviikon vastaisena yönä vieraaksi PPG Paints Arenalle.

Penguins on aloittanut NHL-kauden 2021-22 makeasti napaten pisteitä jokaisesta viidestä ottelustaan. Lightningin startti kauteen ei ole ollut niin hyvä, sillä he eivät ole voittaneet varsinaisella peliajalla vielä kertaakaan. Nyt he ovat kovan paikan edessä back-to-back vierasottelussa. Kahdeksan kotiottelun putkea pelaavalla Penguinsilla on hyvä mahollisuus rokottaa Tampaa jo toistamiseen tällä kaudella.
Tampa Bay kolmen ottelun tappioputkessa


Tampa Bay on tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputkessa. He hävisivät kotonaan Florida Panthersille sekä Colorado Avalanchelle. Viime yönä Buffalo Sabres kylvetti Boltseja kotonaan voittaen lopulta selvästi maalein 5-1. Ottelu oli kuitenkin lukemia tasaisempi, sillä laukaukset kirjattiin Boltsien nimiin 36-25 sekä kaksi viimeistä osumaa tuli tyhjään maaliin. Brian Elliott pelasi kauden avausottelunsa Tampan maalilla, mutta torjuntaprosentiksi jäi vain 86,25%.

Penguinsia vastaan maalille palannee Andrei Vasilevski, joka on pelannut viisi ottelua 89,26% prosentilla päästäen keskimäärin 3,12 maalia per ottelu.

Tampa Bay on kauden ensimmäisestä kuudesta ottelusta ottanut ainoastaan 6 pistettä. Varsinaisen peliajan voittoa ei vielä ole, mutta kaksi ottelua Tampa on silti voittanut. Saldo kuudesta ottelusta on heille 2-3-1 ja maaliero 16-26. Penguinsin vastaava saldo viidestä ottelusta on 3-0-2 ja 23-12.

Tampa Bayn tehokkain pelaaja on Steven Stamkos, joka on tähän mennessä saalistanut pisteet 5+4. Victor Hedman on jaetulla syöttöpörssin kärkisijalla seitsemällä syöttöpisteellään.

Suurin loukkaantumishuoli Tampalla on Nikita Kucherov, joka on pystynyt pelaaman kauden aikana 3 ottelua tehoin 1+3. Kucherov kärsii alavartalovammasta eikä ole joukkueen vahvuudessa. Liian suurta painoarvoa ei yksittäiselle pelaajalle voi laittaa, mutta Tampa ei ole voittanut peliäkään Kucherovin loukkaantumisen jälkeen.

Tuleva ottelu on hallitsevalle mestarille jo kolmas koitos neljän päivän sisään. Back-to-back vierasotteluun Penguinsia vastaan on hankala lähteä, etenkin kuin alla on 2-6 tappio kauden avauksesta. Penguins näytti viimeksi vastaavassa tilanteessa PPG Paints Areenalle pelaamaan tulleelle Torontolle kaapin paikan voittaen väsyneet kanadalaiset 7-1.No Sidney, no Malkin, no Letang - No Problem


Näin kuuluu virsi teräskaupungin suunnalla. Penguins on joutunut pelaamaan alkukauden ilman tähtipelaajiaan. Sidney Crosby lähenee paluuta, ja hänen odotetaan palaavaan kaukaloon jo tällä viikolla.

Viimeisimpänä kokoonpanosta jäi pois mainiosti kautensa aloittanut Kris Letang (0+4), joka antoi positiivisen koronanäytteen ja joutui koronaprotokollaan. Mike Matheson palasi kuitenkin turvaamaan puolustuksen takalinjoja, joten hätä ei ole tämännäköinen. Matheson avasi pistetilin heti ensimmäisessä ottelussaan Torontoa vastaan tehden tehot 1+1.

Moni arvelee, ettei Penguins ole mitään ilman tähtipelaajiaan. Rekordi siitä kun Evgeni Malkin, Crosby ja Letang ovat kaikki olleet samanaikaisesti pois on kuitenkin mykistävä 5-0-2. Voittoprosentti ilman heitä on siis 71%.

Eikä tähtipelaajien puuttuminen ole näyttänyt haittaavan. Laajuutta löytyy jokaisesta kentällisestä, ja tästä kertoo hyvin se että Penguinsin tehokkain pelaaja yhdessä Danton Heinenin kanssa on Drew O'Connor, joka on uransa neljään ensimmäiseen NHL-esiintymiseensä mättänyt tehot 3+2.

Maalivahtiosastolla kulkee hyvin. Tristan Jarry on pelannut neljässä ottelussa ja on huimassa vireessä. Jarry löytyy torjuntapörssin seitsemänneltä sijalta torjuntaprosentin ollessa 94,3%. Päästettyjen maalien keskiarvo on jäänyt ainoastaan lukemaan 1,47, joka on liigan pienin.Kasper Björkqvist pääsee näyttämään taitonsa!


Pittsburgh Penguins on päättänyt nostaa rosteriinsa suomalaisen Kasper Björkqvistin. Björkqvist on pelannut tällä kaudella neljä AHL-ottelua WBS-Penguinsissa tehden tehot 1+0.Björkqvist varattiin Penguinsiin vuonna 2016 numerolla 61.Nappaako Penguins jo toisen voiton Tampa Baysta?


Penguins lähtee hyvistä asetelmista yön otteluun Tampa Bayta vastaan. Vaikka tähtipelaajat puuttuvat, on peli näyttänyt kulkevan loisteliaasti ilman heitäkin. Lisäksi maalivahtiosastolla Jarry on ollut erittäin vakuuttava.

Kauden avauskohtaamisessa Lightning jäi pahasti Penguinsin jalkoihin. Penguins loi kovaa prässiä kohti Boltsin päätyä, aiheuttaen sen että Tampa pääsi pahimpina hetkinä vain vaivoin omalta alueeltaan pois.

Nyt Lightning joutuu kovan paikan eteen, kun rasituskuorma on selvästi kotijoukkuetta suurempi. Bookkerit ovat silti jostain syystä arvioineet kertoimet samaan tyyliin kauden avauskohtaamisen kanssa, jossa Penguins pelasi vielä vieraissa. Kai tähtipelaajien puuttuminen on sitten se, minkä takia luottoa kotijoukkueen suuntaan ei heru. Se vain ei ole vielä kertaakaan tällä kaudella näkynyt kentällä.

Lähtökohdat ovat otteluun kotijoukkueen kannalta niin herkulliset, että lähdetään hakemaan tästä ottelusta Penguinsin voittoa muhkealla yli 3,00 kertoimella. Myös 1X on varsin oiva pelivalinta kupongille, jos haluaa pelata pienemmällä riskillä.

Pelivalintamme:

1X2: Pittsburgh Penguins @3.2

Bet365 - Lue arvostelu

3.2

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

3.15

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

3.15

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

3.15

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

3.1

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan