NHL: Pittsburgh Penguins - Winnipeg Jets | Jets haastaa hirmuvireisen Pensin?

Julkaistu: 04.01.2019 11:28


NHL: Pittsburgh Penguins - Winnipeg Jets | Jets haastaa hirmuvireisen Pensin?
NHL | Pittsburgh Penguins - Winnipeg Jets | 02:00
Yön NHL-kierroksella on tarjolla todellinen herkkupala, kun hirmuiseen vireeseen yltänyt Pittsburgh Penguins isännöi ailahtelevasti esiintynyttä Winnipeg Jetsiä. Penguins on ottelun suosikki, mutta Jetsillä on eväät vastata isäntien vauhtikiekkoon ja neljän ketjun mylläykseen. Tiedossa on suurella todennäköisyydellä tiukka ja tasainen ottelu, jossa tuskin maaleilla isommin mässäillään.

Penguins on vaikean syksyn jälkeen noussut sarjan kuumimmaksi joukkueeksi. Seitsemän perättäistä voittoa on nostanut Pensin jo idän kärkitaistoon, jonne joukkue toki materiaalinsa puolesta kuuluukin. Tehoja on löytynyt laajalta rintamalta, joten Sidney Crosbyn ja Jevgeni Malkinin harteilla ei enää lepää koko joukkueen menestysmahdollisuudet. Toki kaksikko edelleen johtaa ylivoimaisesti tärkeimpiä tulosketjuja.

Iso muutos on myös tiivistyneessä viisikkopelissä. Penguins on päästänyt viime aikoina selvästi alle puolitoista maalia omiin. Tämä kertoo toki myös maalivahtitandemi Matt Murray - Casey De Smith parantuneista otteista, mutta ennen kaikkea koko joukkueen selvästi parantuneesta pelaamisesta.

Jets on pelannut kovin vaihtelevaa kiekkoa viime ajat. Loistavia esityksiä on seurannut melkoinen mahalasku ja toisinpäin. Kärkiotteluun joukkue syttynee automaattisesti, mutta nähtäväksi jää mihin eväät riittävät. Patrik Laineen ja kumppaneiden kakkosketju vaeltelee tällä hetkellä varjojen mailla, joten Mark Scheifelen ykköselle jää turhan suuri ruutu joukkueen tehojen puolesta.

Parhaat pelivalinnat huippumatsiin löytyvät maalimääristä. Kaikesta tähtiloistosta huolimatta tiedossa on tiivis taistelupeli, jossa mitään ei anneta ilmaiseksi. Tasainen ja matalamaalinen vääntö ei yllättäisi lainkaan. Nostetaan vihjeisiin varsinaisen peliajan alle 6.5 maalia.

Pelivalintamme:

Alle 6.5 maalia @1.77

Coolbet - Lue arvostelu

1.77

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.76

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.76

Nappaa 100€ vedonlyöntibonus Betssonille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.76

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

1.76

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.76

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Guts - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä 50€ riskitön vetoLue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

1.69

Hyödynnä 75€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan