MLB: Pittsburgh Pirates - Cincinnati Reds

Julkaistu: 03.09.2018 18:21


MLB: Pittsburgh Pirates - Cincinnati Reds
MLB | Pittsburgh Pirates - Cincinnati Reds | 20:35
Pirates palaa PNC Parkille yhdeksän ottelun vieraskiertueen jälkeen. Kiertueelta tuliaisina kotiin vietäväksi kertyi vaivaiset kolme voittoa ja suurin syy tähän on joukkueen todella köykäinen hyökkäyspelaaminen. Reds on voittanut kaksi viimeistä peliään, mutta 10stä edellisestä ottelusta saldona on kolme voittoa.

Pirates lähtee otteluun syöttäjänään Trevor Williams, joka on ollut huikeassa vedossa. Viimeisissä kahdeksassa startissaan Williams on syöttänyt 0.75 ERAlla ja Pirates voitti otteluista viisi. Elokuun kolmessa startissa kotikentällä Williams syötti 18 vuoroparia ja antoi 15 hittiä, sekä neljä ansaittua juoksua.

Redsin syöttäjänä aloittava Matt Harvey on kahdessa edellisessä ottelussa Piratesia vastaan syöttänyt 8.2 vuoroparia ja antoi 12 hittiä ja 11 ansaittua juoksua. Reds hävisi molemmat ottelut. Harvey on kauden 10ssä startissa tien päällä 2W-4L, ERA 4.32 ja WHIP 1.44. Vastustajat osuvat hänen syöttöihin vieraspeleissä .302 keskiarvolla.

Williamsin hyvän vireen ansiosta luottoa Piratesiin löytyy. Luottoa vahvistaa se, että Harveylle Pirates ei ole kovin mieluinen vastustaja. Piratesin heikko offense arvelluttaa, joten tasoitukseksi valikoituu -1, jotta yhden juoksun voitolla saamme panoksen takaisin.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

Handicap: Pittsburgh Pirates -1 @2.00

Nordicbet - Lue arvostelu

2.00

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.00

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.99

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.97

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.97

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.97

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.97

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan