NFL: Pittsburgh Steelers - Chicago Bears

NFL | Pittsburgh Steelers - Chicago Bears | 03:15 | 9.11.2021
Kohde sulkeutuu: 09.11.2021 03:15
Chicago Bears on heikko joukkue, Pittsburghin harvat vahvuudet voittavat tämän ottelun.NFL:n maanantaiyön matsina on Pittsburg Steelersin ja Chicago Bearsin kohtaaminen ensiksi mainitun Heinz Field -stadionilla. Steelers on ottelussa seitsemän pisteen suosikki. Pittsburghin voittosuhde on nyt 4-3 ja Chicagon 3-5. Viime kierroksella Steelers pystyi kukistamaan aneemisessa matsissa Cleveland Brownsit 15-10 ja Chicago taas hävisi San Franciscolle 22-33.
Kun Chicagolla on tällä kaudella mennyt huonosti, niin sitten tappiot ovat olleet suurinumeroisia. Jokainen sen viidestä tappiosta on ollut vähintään kymmenen pistettä.

Pittsburghilla on menossa kolmen voiton putki. Kauden alkupuolella Steelersin jyrkästä alamäestä jo puhuttiin, mutta joukkue ei vain suostu taipumaan. Se hävisi ensin peräkkäin Bengalsille, Raidersille ja Packersille, mutta nyt sillä on alla kolmen voiton putki.

Pittsburghin ikääntyvä QB Big-Ben Roethlisberger oli viikolla treeneissä puolikuntoinen lonkkavaivan vuoksi, mutta hän on ollut oikeastaan koko kauden puolitehoilla. Välillä Big-Benillä on sujunut ja välillä ei. Steelers on heittohyökkäyksen tilastoissa liigan 19. paras, mutta tässä matsissa sekin on paljon. Chicago Bearsin heittohyökkäys on koko NFL:n kehnoin.

Pittsburghin puolustus hoitaa homman


Bearsin rookie-QB Justin Fields on jossain määrin parantanut joukkueen peliä, mutta silti hänen keskiarvonsa on vain 6.3 jaardia per heittoyritys. Fields on heittänyt vasta kolme maalia ja seitsemän katkoa. Tähän päälle vielä se, että Chicagon hyökkäyksen linja vuotaa kuin seula.

Pittsburghilla on ongelmia monellakin osa-alueella, mutta puolustuksen pass rush sillä on kunnossa. Se on liigan kolmosena tilastossa, jossa lasketaan sitä kuinka hyvin puolustus on pystynyt antamaan vastustajan QB:lle painetta.
Chicagon olisi saatava juoksupeli kulkemaan, jossa se meinaa pärjätä hyökkäyksessä. Sekään ei tule olemaan helppoa, Steelersin juoksupuolustus on liigan kuudenneksi paras.

Chicagon juoksupuolustus on yksi liigan huonoimpia, eikä se pärjää Pittsburghin parantuneen juoksuhyökkäyksen kanssa.


Bears on heikompi kummallakin puolella palloa. Sen hyökkäys varsinkin tulee olemaan pulassa, ja eiköhän Big-Ben muutaman maalin saa rakennettua. Arvio lopputuloksesta on 23-13, ja lapulle Pittsburgh -7.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Pittsburgh Steelers -7 @1.95

Bet365 - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.92

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.9

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.9

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders