NFL: Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns | Steelers on rautaa.

Julkaistu: 28.10.2018 14:49


NFL: Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns | Steelers on rautaa.
NFL | Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns | 19:00
Steelers pääsee bye-viikolta tuoreena perinteikkääseen AFC-north divisioonan otteluun Cleveland Brownsia vastaan. Steelers on yllättäen ollut tällä kaudella vieraissa parempi kuin Heinz Fieldillä, mutta nyt on hyvä mahdollisuus korjata tuota tilastoa parempaan suuntaan. Brownsilla on allaan valtava urakka viime viikolta Tampasta ja varsinkin joukkueen puolustus oli täystyöllistetty. Kun vielä vierailla on pahoja poissaoloja, vaaka kallistuu erittäin selvästi Steelersin suuntaan.

Suurin kohu Steelersin ympärillä on liittynyt keskushyökkääjä Le'Veon Bellin yhden miehen lakkoon. Tälläkään viikolla mies ei ilmoittautunut mukaan joukkueeseen, joten erinomaisesti kauden aloittaneella James Connerilla on jälleen urakkaluonteinen iltapäivä edessään. Kun Browns ei juuri juoksua pysäytä, Conner päässee jälleen kiinni melkoisen isoon kasaan jaardeja. Myös heittopeleissä mies on erittäin käyttökelpoinen ase.

Isäntien pelinrakentaja Ben Roethlisbergerillä on myös heittopelien osalta pullat loistavasti uunissa. Tähtilaituri Antonio Brown on alkukauden turhautumisensa jälkeen päässyt paremmin samalle taajuudelle Big Benin kanssa. Brownin vetäessä puoleensa vastustajan parhaat puolustajat, myös Juju Smith-Schuster omaa valtavan potentiaalin Steelersin heittohyökkäyksessä. Erinomaiset tight endit Vance McDonald ja Jesse James kruunaavat rautaisen hyökkäyskaluston.

Brownsilla on vaikeampaa. Vaikka kauteen mahtuu jo kaksi voittoa (mikä on jo kaksi enemmän kuin viime kaudella yhteensä), suunta on epäselvä. Kalliin sopimuksen tehnyt keskushyökkääjä Carlos Hyde annettiin lähes ilmaiseksi Jacksonvilleen, mikä antoi selvän signaalin siitä että jälleenrakennus on sittenkin edelleen vahvasti kesken.

Vieraiden pelinrakentaja Baker Mayfield voi olla yksi tulevaisuuden tähtiä, mutta vielä nyt menestyksen perään on turha aikailla. Iso syy tästä toki lankeaa myös kovin kevyelle hyökkäyskalustolle, Jarvis Landry ja David Njoku ovat ainoat mitat täyttävät hyökkäysuhat. Kun hyökkäyksen linjakin vuotaa pahasti, Mayfield löytänee tänään itsensä useamman kerran selältään Steelersin väkevän pass rushin ansiosta.

Normaalisuorituksella Steelers vie ottelun mennen tullen. Parhaat pelivalinnat löytyvät isohkosta tasoituksesta huolimatta isäntien puolelta.

Yksi markkinoiden parhaita kierrätysehtoja - 90 päivää aikaa!


Suomalaisille uusi tuttavuus Bet90 tarjoaa 100€/100% ensitalletusbonuksen kaikille uusille pelaajille. Bet90 kuitenkin eroaa monesta muusta alan toimijasta, sillä heidän bonuksen kierrätysaika on peräti 90 vuorokautta, joten kiirehtiä ei tarvitse.
Bet90: Lunasta bonuksesi täältä

Pelivalintamme:

Steelers -8.5 @1.92

Bet90 - Lue arvostelu

1.92

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.90

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.90

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan