MM-karsinnat: Pohjois-Irlanti - Sveitsi

MM-karsinnat: Pohjois-Irlanti - Sveitsi
MM-karsinnat | Pohjois-Irlanti - Sveitsi | 21:45 | 8.9.2021
Kohde sulkeutuu: 08.09.2021 21:45
Sveitsi on ollut viime aikoina hyvä joukkue, mutta hivenen liikaa vetoväki on sen puolelle nyt kallellaan.Sveitsi ja Italia taitavat olla ne joukkueet, jotka ottavat MM-karsintojen C-lohkon kaksi ensimmäistä paikkaa, mutta se on vielä auki, että kumpi on lohkoykkönen. Pohjois-Irlanti on kerännyt kolmesta ottelusta neljä pistettä, kun Sveitsillä on kolmesta matsista seitsemän pistettä.
Viimeksi Pohjois-Irlanti pelasi kehnoa Liettuaa vastaan ja voitti vieraissa 4-1. Samalla reissulla se sitten pelasi vielä treenimatsi Viroa vastaan ja voitti sen 1-0.
Sveitsi pelasi viimeksi melko hyvän matsin Italiaan vastaan. Tulos oli maaliton tasuri, ja siitä oli suurin kiittäminen veskari Sommeria, joka koppasi Italian Jorginhon rankkarin.

Pohjois-Irlanti oli pitkään yksi Euroopan heikoimpia futismaita, mutta Ranskan EM-turnaus vuonna 2018 nosti sen taas parempien ryhmään mukaan. Aikaisemminkin Pohjois-Irlanti oli ollut varteenotettava futismaa, se oli pelannut muun muassa MM-kisat 1958, 1982 ja 1986.

Viime kesän EM-kisat jäivät pohjoisirlantilaisilta väliin, mutta nyt on taas tullut voittoja sarakkeeseen, tosin Maltan, Liettuan ja Viron voittaminen ei ole erityinen merkkiteko.

Pohjois-Irlannista voisi mainita sellaisen tilastohuomion, että sen kahdeksan viime maalia on jokainen tullut eri pelaajalta, eikä kukaan heistä ole tehnyt maaotteluissa viittä maalia enempää. Onko tämä nyt sitten plussaa tason laajuudesta vai merkki siitä, että joukkueella ei ole kunnon kärkipelaajia? Joukkueen paras maalintekijä Lafferty pelaa Kyproksen liigaa.

Sveitsi oli lähellä EM-semifinaalia


Sveitsi on selvästi nostanut tasoaan viimeisen vuoden aikana. Se on hävinnyt viime marraskuun jälkeen varsinaisella peliajalla vain Belgialle treenimatsissa ja Italialle EM-kisoissa. Sveitsi oli myös hyvin lähellä kesän EM-turnauksessa edetä semifinaaleihin, mutta Espanja pudotti sen rankkareilla. Sveitsi ei ole maanosan suurmaiden tasolla, mutta on kuitenkin aivan siinä seuraavassa ryhmässä.

Pohjois-Irlannin treenimatsi Viroa vastaan pelattiin kakkosketjulla ja nyt sitten taas ykkösavaus pelaa. Lafferty aloittanee penkillä, vaikka onkin joukkueen ainoa kokeneempi maalintekijä. Avauksessa pelannevat Lavery sekä Washington. McNair on pelikiellossa, Flanagan voisi tulla tilalle.

Sveitsi sitten saattaisi tehdä vaihtoja ja tuoda tuoreita jalkoja kentälle. Zakaria tullee takaisin avaukseen, Frauler on taas mukana pelikiellon jälkeen. Kärkipelaaja Zeqiri saattaisi olla avauksessa.


Sveitsin voittokerroin on vain noin 1.60 ja onhan se vieraskentälle liian vähän. Vaikka joukkue onkin nousussa, niin ei se kuitenkaan vie tätä matsia 63 kertaa sadasta. Pieni varovainen betsi kotijoukkueelle on paikallaan. Pohjois-Irlanti +1 asian handicap saa kertoimeksi noin 1.80 ja se kelpaa. Sveitsin yhden maalin voitolla rahat saa takaisin.
Toki kotietu on jonkinlainen tässä matsissa, kun pitkästä aikaa Belfastissa on täysi tupa.Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Pohjois-Irlanti +1 asian handicap @1.83

Bet365 - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.78

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.78

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.77

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.77

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.75

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders