MM-karsinnat: Pohjois-Makedonia - Islanti

MM-karsinnat | Pohjois-Makedonia - Islanti | 19:00 | 14.11.2021
Kohde sulkeutuu: 14.11.2021 19:00
Pohjois-Makedonia on hyvässä kunnossa, ja se pelaa paikasta MM-kisoihin. Islanti on valumassa takaisin futiksen pikkumaaksi.Voitolla Pohjois-Makedonia pitää J-lohkon kakkospaikan. Islanti on taas heikko joukkue, eikä tässä pitäisi olla makedonialaisilla ylivoimaista hommaa hoitaa kotivoitto. Vetomarkkinoilla kotivoiton kerroin on noin 1.50 ja se on aivan kohdallaan.

Pohjois-Makedonia voitti viime kierroksella Armenian vieraissa 5-0. Vaikka tulos kyllä mairittelee makedonialaisia, niin kyllä joukkue kunnossa on. Islanti taas pelasi viimeksi Romaniassa maalittoman tasapelin, ja se taas mairittelee islantilaisia. Joukkue oli ottelussa pahasti alakynnessä. Romania voitti laukaukset maalia kohti 7-0.

Pohjois-Makedonia ei ole ollut kotiotteluissa vakuuttava. Syyskuussa se pelasi kotikentällä Armeniaa ja Romaniaa vastaan maalittomat tasurit ja sitten lokakuussa Saksa kävi voittamassa 4-0.

Islantia vastaan voi pelata pelkästään sillä perusteella, että joukkue on valumassa alaspäin. Ranskan EM-turnauksessa 2016 se pelasi loistavat ja ikimuistoiset kisat, jossa se pudotti ensimmäisellä pudotuspelikierroksella itsensä Englannin.
Venäjän MM-turnauksessa Islanti oli vielä mukana ja putosi lohkovaiheessa, mutta alamäki on menossa edelleen. Tässä karsintalohkossa Islanti tulee olemaan toiseksi viimeinen, ja se lienee pikkumaalle aivan oikea sijoitus.

Islannin kultainen sukupolvi tuli ja meni


Islanti ei ole paperillakaan enää niin mainio joukkue kuin vielä pari vuotta sitten. Kun vielä Venäjän MM-kisojen aikaan islantilaisia pelasi muun muassa Valioliigassa, Bundesliigassa ja Serie A:ssa, niin nyt tämän tason pelaajia ei ole enää yhtään. Islannin kultainen sukupolvi tuli ja meni.

Pohjois-Makedonian kapteeni Ristovski on taas mukana yhden matsin pelikiellon jälkeen. Muuten joukkue lienee aivan sama kuin viime kierroksella. Jos Islannilla ei enää ole pelaajia maanosan suursarjoissa, niin Pohjois-Makedonialla kyllä on. Esimerkiksi Napolin Elmas ja Levanten Bardhi ovat hyvä kaksikko joukkueen keskikentällä.

Islannin joukkueesta Skulason joutui viime matsissa jättämään kentän jo vartin jälkeen. Joukkueen peluutus on hieman kyseenalainen juttu, kun panosta ei ole. Lähteekö parhaimmillaan, vai haetaanko esimerkiksi nuoremmille kokemusta? Joukkueen lupaavin pelaaja lienee Real Madridin kakkosjoukkueessa pelaava 19-vuotias Eidur Gudjohnsenin poika Aidur.


Pohjois-Makedonia on kaikin puolin parempi joukkue. Laitetaan lapulle Pohjois-Makedonia -1 asian handicap, kerroin on yli 1.90 ja laskussa lähes joka bookerilla.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Pohjois-Makedonia -1 asian handicap @1.97

Bet365 - Lue arvostelu

1.97

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.97

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.96

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.88

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders