Ampumahiihdon MM-kilpailut : Pokljuka - Miesten viesti

Ampumahiihdon MM-kilpailut | Pokljuka - Miesten viesti | 16:00
Kohde sulkeutuu: 20.02.2021 16:00
Ampumahiihdon MM-kilpailut jatkuvat lauantaina viesteillä. Keskiviikon miesten normaalimatkalla maailmanmestaruuden nappasi Sturla Holm Lägreid. Norjalaiskomeetta ampui kaikki paikat puhtaasti ja nappasi voiton 16,9 sekunnin erolla Saksan Arnd Peifferiin. Kolmas oli Johannes Dale, joka hävisi voittajalle 40,9 sekunttia. Yllättäen Dalea ei valittanu Norjan viestinelikkoon lauantain viestiin.Miesten viestin suurin voittajasuosikki on Norja, joka lähee kisaan nelikolla Lägreid, Tarjei Bö, Johannes Bö ja Vetle Sjaastad Christiansen. Tällä kaudella on käyty neljä viestiä, joissa Norja on napannut yhden voiton ja kolme kakkossijaa. Ranska on vienyt kaksi viestiä ja Ruotsi on napannut yhden voiton.


Kisan kakkosuosikki Ranska lähtee kisaan lähes samalla nelikolla, jolla maa nappasi maailmanmestaruuden viime vuonna. Antonin Guigonnat ottaa Martin Fourcatin paikan, joka lopetti uransa viime kauteen. Muilla osuuksilla nähdään Quentin Fillon Maillet, Simon Desthieux ja Emilien Jacquelin. Viime vuoden MM-kisoissa Norja oli toinen ja kisan kolmas oli Saksa.

Saksa, Ruotsi ja Venäjä (RBU) taistelevat tiukimmin pronssimitalista.

Peli-idea


Pelikohteeksi otetaan Saksan ja Venäjän välinen H2H-kohde. Saksa lähtee huomiseen kisaan nelikolla Erik Lesser (osumatarkkuus 87%), Roman Rees (osumatarkkuus 88%), Peiffer (osumatarkkuus 89%) ja Benedikt Doll (osumatarkkuus 83%). Venäjä lähtee viestiin nelikolla Said Khalili (osumatarkkuus 88%), Marvey Eliseev (osumatarkkuus 89%), Alexander Loginov (osumatarkkuus 85%) ja Eduard Latypov (osumatarkkuus 82%).

Kun katsotaan tämän kauden viestejä maailmancupissa niin Saksan sijoitukset ovat 3:s, 3:s, 5:s ja 4:s. Venäjän sijoitukset vastaavasti 4:s, 4:s, 4:s ja 3:s. Saksalla on hieman vahvemmat hiihtäjät, mutta ampumapaikalla Saksan viestinelikolla on isommat riskit ohilaukauksiin ja mahdollisesti sakkokierroksiin. Viestissä kaikilla kisaajilla on käytössä kolme varapatruunaa amumapaikalla. Omissa papereissa tämä pari on kerroinasetelmaa tasaisempi, joten laitetaan lapulle Venäjän voitto Saksasta.

Uusi 200€ bonus Speedybetille


Speedybet sivusto on uudistunut ja tarjoaa nyt jopa 200€ talletusbonuksen uusille pelaajille. Sivusto toimii ilman rekisteröintiä, joten pääset suoraan pelaamaan ilman erillistä tilinavausta. Tee 20€ minimitalletus ja lunasta bonuksesi jopa 200€ asti. Lue lisää arvostelusta (Speedybet arvostelu) tai siirry suoraan alta pelaamaan.
Speedybet: lunasta uusi 200€ bonus vedonlyöntiin

Pelivalintamme:

Saksa - Venäjä: 2 @2.37

Osuma
Bet365 - Lue arvostelu

2.37

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.33

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.1

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.1

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Jykke-setä