Naisten Superpesis: Pori - Jyväskylä

Julkaistu: 14.06.2019 12:16


Naisten Superpesis: Pori - Jyväskylä
Naisten Superpesis | Pori - Jyväskylä | 18:00
Naisten Superpesiksessä pelataan koko alkukauden mielenkiintoisin kohtaaminen, kun Porin Pesäkarhut saa vieraakseen hallitsevan mestarin Jyväskylän Kirittäret.

Kirittäret on tämänkin kauden selkeä ennakkosuosikki numero yksi, mutta ainakin kesän ensimmäisten otteluiden perusteella juuri Porin Pesäkarhut vaikuttavat tiukimmalta haastajalta. Pori on pitkään kuulunut sarjan menestyjiin, mutta kirkkain kultamitali on jäänyt uupumaan. Tällä kaudella ennen kaikkea lukkari Noora Matikan tulo joukkueeseen on vahvistanut ulkopeliä huomattavasti.

Sisäpelissä Pori luottaa hurja jokeritandemiinsa, missä Susanna Puisto lyö ja Milla Lindström juoksee. Puisto on naisten Superin lyöjätilaston toisena peräti 28 lyödyllään, kun taas Lindström johtaa tuotujen tilastoa 25 juoksullaan.

Molemmat joukkueet ovat hävinneet tällä kaudella vain kerran. Pori hävisi Lapualle vieraissa, kun taas Kirittäret kotonaan. Viime vuosina joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ovat olleet äärimmäisen tasaisia sekä vähäjuoksuisia. Vastaava ottelu on odotettavissa myös tällä kertaa.

Porin sisäpelin keihäänkärki Puiston ja Lindströmin on tällä hetkellä Kirittärien vastaavaa laadukkaampi. Ulkopelissä ennen kaikkea lukkari Matikan ja etupelaaja Emilia Itävalon duo on timanttisessa iskussa.

Kun pelataan vielä Porin kotikentällä, missä joukkue nauttii selvähköä kotietua, on pakko ihmetellä, miten selväksi suosikiksi vierasjoukkue on kertoimien valossa asetettu. Porille saa todella tasaiseen otteluun yli kolmen kotikertoimia suorasta voitosta, mitkä on pakko laittaa kokeiluun pienellä panoksella. Osuvampi vaihtoehto on kuitenkin Porin moneyline-voitto, mikä nostetaan myös ottelun pelivihjeeksi.
Testaa uutta pesis-sivustoa!

Uusi vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa netin parhaita kertoimia! Kokeile nyt uutta vedonlyöntisivustoa: luo uusi pelitili ja talleta 150€, niin saat heti 300€ pelirahaa. Coolbet tarjoaa kertoimet sekä Superpesiksen, Ykköspesiksen että jopa Suomensarjan otteluihin!
Coolbet: Lunasta 150€ arvoinen bonus tästä Bonuskoodi: COOL150 >>

Pelivalintamme:

Moneyline: Pori @2.03

Coolbet - Lue arvostelu

2.03

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan