Naisten Superpesis: Pori N - Hyvinkää N | Pesäkarhut järjestää juoksujuhlat?

Julkaistu: 15.05.2019 14:58


Naisten Superpesis: Pori N - Hyvinkää N | Pesäkarhut järjestää juoksujuhlat?
Naisten Superpesis | Pori N - Hyvinkää N | 18:00
Unibet Unibet
Naisten Superpesiksen kestomenestyjiin vuosikausia kuulunut Porin Pesäkarhut pelaa ensimmäisen kotiottelunsa tiistaina, kun vastaan asettuu Hyvinkään Tahko.

Naisten tasolla lajirajat ylittäen ylivoimaisesti kovimmat katsojamäärät vuosi vuodelta paukuttava Pesäkarhut on yksi koko Suomen urheilun positiivisimpia ilmestyksiä, mutta Suomenmestaruus on tuntunut karttavan punapaitoja. Tällä kaudella Pori lähtee lähtee jälleen Jyväskylän Kirittärien suurimpana haastajana sarjaan.

Avausottelussa Pesäkarhut näytti heti, että sisäpeli on kunnossa, kun se kaatoi vieraissa Seinäjoen puhtaasti jaksoin 2-0. Juoksuja nähtiin peräti seitsemäntoista, kun Pori vei juoksut lukemin 14-3.

Hyvinkää aloitti kautensa eilen nappaamalla 2-1 (1-3, 2-0, 2-1) -voiton sarjanousija Mynämäestä. Sisäpeli oli aivan tukossa ja Tahkon Leidit saavat kiittää onneakin voitostaan, sillä kaikki juoksut ennen supervuoroa syntyivät vapaataivaljuoksuilla.

Missään varsin lämpimissä olosuhteissa ei pelata (n. +13), mutta myöskään sateenuhkaa ei pitäisi olla. Olosuhteet ovat siis suunnilleen samat, mihin tämän kauden alussa ollaan totuttu ja mahdollisuudet juoksujuhliin ovat olemassa.

Viime kaudella Pori rummutti Hyvinkäätä vastaan molemmissa otteluissa tylyt lukemat, kun kotona tuli voitto yhteisjuoksuin 12-3 ja vieraissa 13-3. Hyvinkään ulkopeli ei tälläkään kaudella vakuuta ja odotettavissa onkin selkeänumeroinen kotivoitto.

Juoksuraja ottelussa on vedetty yllättävän alas ja yli 11,5 juoksusta tarjottu kerroin 1,75 tuntuu varsin osuvalta kohteelta.
Testaa uutta pesis-sivustoa!

Uusi vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa netin parhaita kertoimia! Kokeile nyt uutta vedonlyöntisivustoa: luo uusi pelitili ja talleta 150€, niin saat heti 300€ pelirahaa. Coolbet tarjoaa kertoimet sekä Superpesiksen, Ykköspesiksen että jopa Suomensarjan otteluihin!
Coolbet: Lunasta 150€ arvoinen bonus tästä Bonuskoodi: COOL150 >>

Pelivalintamme:

Yli 11,5 juoksua @1.75

Coolbet - Lue arvostelu

1.75

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan