Naisten Superpesis: Pori N - Tampere N | Superviikonlopun avauksena todellinen herkkupala!

Julkaistu: 18.05.2019 08:25


Naisten Superpesis: Pori N - Tampere N | Superviikonlopun avauksena todellinen herkkupala!
Naisten Superpesis | Pori N - Tampere N | 14:00
Unibet Unibet
Kankaanpäässä pelataan tänään lauantaina upea superviikonloppu -tapahtuma, kun ensin kello 14:00 kohtaavat Porin Pesäkarhut ja Manse PP Naisten Superpesiksessä ja sen jälkeen Kankaanpään Maila sekä Koskenkorvan Urheilijat miesten Superpesiksessä kello 17:00 alkaen.


Pori ja Tampere kohtasivat viime vuonna sarjassa peräti seitsemän kertaa. Manse voitti otteluista neljä, kun taas Pesäkarhuille merkattiin kolme voittoa. Eniten Poria jäi kuitenkin kaihertamaan välieräsarja, minkä se hävisi Tampereelle voitoin 3-1.

Tähän kauteen lähdettäessä asetelmat ovat kuitenkin huomattavasti muuttuneet. Pori sai lautasen äärelle monen mielestä sarjan parhaan lukkarin Noora Matikan (os. Patrikainen), kenen arvoa ennen kaikkea juuri näissä kärkipään otteluissa ei voi vähätellä. Vain 18-vuotiaana ensimmäistä kertaa ja uudestaan 20-vuotiaana Vuoden lukkariksi valittu 3-kertainen SM-mitalisti on valtava vahvistus Porin joukkueeseen.

Vastaavasti Tampereella koettiin paljon negatiivisia muutoksia, kun Jatta Vuorinen, Mira Kolehmainen, Nina Taipale ja Anniina Kiviharju eivät ole enää mukana vahvuudessa.

Puntit ovat siis kääntyneet tässä parissa todella vahvasti Porin suuntaan. Ulkopeli on Pesäkarhuilla tiivistynyt ja Mansella heikentynyt. Vastaavasti sisäpelissä Pori ei ole kokenut suuria menetyksiä, kun taas Manse on.

Porissa näiden kahden välillä on nähty usein todella vähäjuoksuisia kamppailuja ja myös tällä kertaa uskoa on, että ainakin Manse jää vähiin lukemiin. Vähäjuoksuisuus laskee tasapelin riskiä.

Superviikonloppu ja viime kaudella hävitty välieräsarja tuovat varmasti lisälatausta porilaisten leiriin. Pesäkarhujen pitää näyttää selkeästi paremmalla materiaalillaan nyt kaapin paikka viime vuosien päävastustajalleen.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

1x2: Pori @1.55

Coolbet - Lue arvostelu

1.55

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.50

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.50

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.50

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.50

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan