Naisten Superpesis: Porin Pesäkarhut - Kempeleen Kiri

Naisten Superpesis | Porin Pesäkarhut - Kempeleen Kiri | 17:00 | 28.08.2021
Kohde sulkeutuu: 28.08.2021 17:00
Kirittärien tavoin myös puolivälieräsarja runkosarjan kakkoselle, Porin Pesäkarhuille on lauantaina ensimmäistä kertaa katkolla, kun se kohtaa kotonaan kolmannessa osaottelussa Kempeleen Kirin. Sarja on toistaiseksi edennyt melko odotusten mukaisesti. Keskiviikkona Porissa Kempele pyristeli vastaan, mutta Pesäkarhut otti kuitenkin kohtuu selvän voiton. Perjantaina Sinisellä laguunilla tulos pysyi maltillisena, mutta KeKin sisäpeli ei tunnu riittävän. Pori tämän sarjan tullee tänään laittamaan pakettiin, mutta altavastaajalle tarjotaan sen verran reilulla linjalla tasoitusta, että tuota ei voi ohittaa.
KeKiltä vaaditaan ihmetekoja


Kuten ottelusarjan ennakossakin jo mainittiin, on KeKin sisäpeli haasteen edessä, ja sitä on molemmissa otteluissa tähän mennessä ollutkin. Keskiviikkona onnistumisia saatiin oikeastaan Pesäkarhujen virheiden myötä, ja tuolloin tuloksessa jollain tasolla pystyttiin roikkumaan mukana, vaikka Pori lopulta kohtuu selvään voittoon paineli. Perjantaina kotikentällään vahvemmin pelaavalta KeKiltä odotettiin tiukempaa haastoa, ja se myös saatiin, mutta kun sisällä ei homma pelitä tämän tasoista vastustajaa vastaan, ei otteluita pystytä voittamaan.

Perjantain kamppailusta ei jälkipolville liikaa kerrottavaa jäänyt. Koko ottelussa KeKi sai 3-tilanteita aikaiseksi viisi kappaletta, eikä juoksuja kotiutettu ainuttakaan. Pesäkarhujen laadukas ulkopeli yhdistettynä KeKin sisäpeliin on tällä hetkellä liian heikko yhtälö Kempeleen näkökulmasta. Ei Pesäkarhutkaan perjantaina mitään häkellyttävää sisäpeliä esittänyt, mutta tarpeeksi hyvää, että voitto kairattiin. Kolmostilanteita Pori rakenteli 11 kertaa, joista kaksi juoksua lyötiin kotiin Susanna Puiston mailasta.
KeKille annetaan yksi juoksu lisää eteen


Tästä sarjasta on muodostunut KeKille juuri ennakoidun mukaisesti haastava heikon sisäpelin takia. Ulkopeli Kempeleellä pysyy parhaimmillaan tiiviinä, ja tällöin pysytään vastustajan kyydissä. Tulosta on kuitenkin mahdotonta saada aikaiseksi, jos sisäpeli toimii näin heikosti. Sarja on katkolla Pesäkarhuille, eikä suosikin asema ole horjunut käytännössä yhtään. Kempeleeltä haettiin voitto vahvan ulkopelin turvin, Porissa oli sisäpeli vastustajaa riittävästi parempi. Katkaisupelissä Pesäkarhuja tuskin kiinnostaa muu, kuin voitto, KeKi taas pelata täysin ilman paineta, nyt altavastaajalla on enää pelkästään voitettavaa. Kahteen edelliseen otteluun verraten KeKille annetaan tasoitusta yksi juoksu lisää, kun nyt linjat on vedetty 8,5 juoksuun. Itse tartun tähän syöttiin, sillä en odota Pesäkarhuilta mitään täyttä ylikävelyä vieläkään.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Kempeleen Kiri +8,5 juoksua @1.72

Osuma
Coolbet - Lue arvostelu

1.72

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Niko