NBA: Portland Trail Blazers - Milwaukee Bucks

Julkaistu: 06.11.2018 16:55


NBA: Portland Trail Blazers - Milwaukee Bucks
NBA | Portland Trail Blazers - Milwaukee Bucks | 05:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

Milwaukee Bucks lähtee länteen vieraskiertueella ja kohtaa ensimmäisenä Portlandin. Milwaukee oli tyly isäntä viime ottelussa Sacramentoa vastaan ja löylytti heitä numeroin 144-109. Mike Budenholzer on saanut joukkueen pelaamaan hyvin ja nyt onkin mielenkiintoista nähdä kuinka Milwaukee pärjää läntisen konferenssin joukkueita vastaan.

Portland on ollut myöskin vahva ja voittanut 7 ottelua kymmennestä. Vaikka joukkue pärjää, tuntuu silti että he ovat liikaa Lillardin ja McCollumin varassa. Molemmat heistä ovat olleet hurjassa vireessä jälleen ja Lillard on tilastoinut keskiarvolta 28,1 pistettä per peli ja McCollum 18,9. Portland ei ole pärjännyt viime vuosina Milwaukeelle ja viimeiset neljä kohtaamista ovat menneet Buckseille. Tänään Portlandilla on jälleen haastava ilta edessä, sillä heiltä on pois vahva puolustuspään pelaaja Mo Harkless.

Giannis Antetokounmpo on tilastoinut tähän mennessä lähes 14 levypalloa per peli ja 26,1 pistettä. Harklessin tilalla Antetokounmpoa puolustaa luultavasti Al Farouq Aminu ja tässä on hyvä match uppi Giannisille. Giannisin post-pelaaminen ja korilleajaminen on vahvempaa kuin koskaan ja hän tulee tekemään tuhojaan korin alla. Vaikka Portland saisikin pideteltyä Giannisia, on heillä roimasti parantunut kolmen pisteen heittovoima kaarelta, jota he pystyvät hyödyntämään. Milwaukee juoksee kenttää enemmän tällä kaudella ja ottaa nopeita ratkaisuja enemmän kuin aiemmin. Tämä on myös nostanut heidän hyökkäystehokkuuttansa.Milwaukee selvimmin eroaa Portlandista paremmalla kaukoheittopelillä. Milwaukee ottaa toiseksi eniten kolmen pisteen heittoja ja heittää ne liigan viidenneksi tarkimmin sisään. Hyvään levypallopeliin yhdistettynä uskomme, että Budenholzerin joukkue tulee voittamaan Portlandin heidän kotikentällään ja Giannis täräyttää murskalukemat tilastoihin.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Milwaukee Bucks @1.91

Unibet - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.91

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.91

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.85

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan