NBA: Portland Trail Blazers - Orlando Magic

Julkaistu: 28.11.2018 17:03


NBA: Portland Trail Blazers - Orlando Magic
NBA | Portland Trail Blazers - Orlando Magic | 05:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

Orlando Magic jatkaa vieraskiertuettaan yhden välipäivän jälkeen, kun joukkue on matkustanut Oaklandista Portlandiin. Trail Blazersillä on ollut heikompi jakso ja joukkue on hävinnyt kolme ottelua putkeen. Heidän ykköscenterinsä Jusuf Nurkic on kärsinyt olkapäävammasta ja joutui jättämään viime ottelun kesken. Hänen tilastaan on saatu kuitenkin positiivisia uutisia ja hän on itse sanonut olevansa luottavainen, että pelaa tässä ottelussa.

Magic pelaa nyt vieraskiertueensa neljännen ottelun ja joukkue on matkustanut nyt jo lähes viikon verran. Joukkueen ykkösmiehenä on häärinyt viime peleissä Nikola Vucevic, joka on ollut liekeissä tehden kolmessa viime ottelussa keskimäärin n. 26 pistettä. Portlandille onkin elintärkeää, että Nurkic pelaa tässä ottelussa ja puolustaa korin alla Vucevicia.

Orlandolla on kuitenkin murheita yhden tähtipelaajansa Aaron Gordonin kanssa. Hän joutui myös jättämään viimeksi ottelun kesken selkäkipujen vuoksi, jotka on vaivanneet häntä aikaisemminkin. Gordon pelasi yli 20 minuuttia viime pelissä, mutta ei tehnyt yhtään pistettä. Selkäkipujen kanssa on otettava varman päälle ja todennäköisesti Gordon on sivussa tai pelaa ainakin vähemmän minuutteja kuin normaalisti.

Orlando on ollut tasoitusvedonlyönnissä hyvä joukkue tällä kaudella tilastolla 12-9. Vierasotteluissa Orlando on tuonut voiton 6 kertaa ja tappion 3 kertaa. Tänään Orlando saa jälleen jopa +8 pistettä tasoitusta. Markkina on selvästi reagoinut Gordonin mahdolliseen poissaoloon, mutta me emme pidä tätä niin vakavana seikkana. Portland on ollut myös huonommassa vireessä ja Nurkicin olkapää on myös riski, joka saattaa ärtyä pelin aikana ja vaikuttaa hänen pelaamiseensa.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Orlando Magic +8 @1.91

888sport - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.91

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

1.91

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.91

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.91

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.91

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan