Mestarien liiga: Porto - Club Brugge

Mestarien liiga | Porto - Club Brugge | 13.9.2022 | 22:00
Kohde sulkeutuu: 13.09.2022 22:00
Mestarien liigan B-lohkossa Club Brugge tekee vaikean vierasreissun Estadio Do Dragãolle. FC Porto kärsii parista avainpelaajan poissaolosta ja avauskierroksella kärsittiin tappio Atlético Madridille, joten joukkueen eurourakka voi mennä yllättäenkin niin sanotusti etelään. Vierasjoukkue raapi hikisesti täydet pisteet Leverkusenista kotikentällään, joten akuuttia painetta kolmeen pisteeseen ei ole.Porto menetti kesällä lukuisia avainpelaajiaan ja vaikka taitoa rosterissa riittää yhä niin onhan Fábio Vieiran ja Vitinhan kaltaisten pelaajien yksi yhteen korvaaminen haastavaa. Sérgio Conceiçãolla on onneksi selkeä idea joukkueen pelitavasta ja tulosta tuntuisi tulevan vuodesta toiseen. Ensimmäisellä kierroksella Atlético Madrid oli melko onnekas saatuaan lopulta kolme pistettä, sillä oli Portolla ottelussa omat paikkansa. Ottelu ratkesi vasta Antoine Griezmannin osumaan aivan viimeisillä hetkillä.Atléticoa vastaan punaista katsellut Mehdi Taremi kärsii isänniltä pelikieltoa – kookas iranilaishyökkääjä on ilman muuta iso poissaolo. Evanilson ja Toni Martínez ovat selviä valintoja avauskokoonpanoon Taremin poissa ollessa Conceiçãon 4-4-2 -muodossa. Wilson Manafá ja Otávio eivät ole pelikuntoisia. Pepê (ei se romuluinen topparijärkäle) avannee tällä kertaa keskikentän oikealla laidalla – Atléticoa vastaan brassi oli laitapakin paikalla.


Club Bruggesta on kuoriutunut viime vuosina UCL-lohkovaiheen vakiokävijä ja tätä nykyä voidaan puhua ehdottomasti Belgian parhaasta joukkueesta. Carl Hoefkens on saanut viime viikot nauttia toden teolla suojattiensa otteista, sillä bruggelaiset ovat kuuden ottelun mittaisessa voittoputkessa kaikissa kilpailuissa. Mestarien liigan puolella putki tuskin on jatkumassa, mutta kenties pistejakoon asti on aito sauma tiistainakin.

Vierailta Noa Lang, Mats Rits, Clinton Mata ja Tajon Buchanan joutuvat jäämään ottelusta sivuun. Viikonlopun liigavoitossa Seraingia vastaan Hoefkens kierrätteli ahkerasti ja esimerkiksi koko hyökkäyskolmikko voi vaihtua tiistaille. Oletettavasti Andreas Skov Olsen on oikealla laidalla, Ferran Jutglà keskellä ja Kamal Sowah vasemmalla.

Ajautuuko Porto kohti europettymystä?Porto on perustasoltaan tietenkin vieraitaan edellä, mutta Club Bruggella on erinomainen mahdollisuus niistää tiistaina pisteitä. Taremi on Portolle elintärkeä pelaaja – iranilainen hallitsee maalinteon lisäksi myös target-pelaamisen ja voipa miestä käyttää myös monella tavalla maalipaikkojen luomiseen muille portolaisille. Club Brugge onnistui pitämään Leverkusenin melko hyvin ensimmäisessä pelissä poissa maalipaikoilta ja Simon Mignolet pelasi nollapelin. +1,5:n tasoitus vieraille maistuu hyvin.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Club Brugge +1,5 @1.71

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.71

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.71

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

1.7

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.7

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.64

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo