League One: Portsmouth - Sunderland

Julkaistu: 15.05.2019 12:10


League One: Portsmouth - Sunderland
League One | Portsmouth - Sunderland | 21:45
Unibet Unibet
League Onen playoffit ovat käynnissä ja ensimmäisen kierroksen toiset osaottelut ovat käsillä. Tunnettu joukkue Sunderland kamppailee noususta takaisin Championshipiin ja matkaa torstaina Portsmouthiin. Sunderland on tunnettu joukkue Valioliigasta, mutta viime vuosina seura on mennyt jyrkkää alamäkeä. Tällä kaudella kuitenkin toivoa on jälleen ollut ja kenties joukkue pystyy vielä nousemaan lähemmäksi takavuosien tasoaan.

Ensimmäinen osaottelu päättyi Sunderlandin 1-0 kotivoittoon. Ottelu ei ollut kaunista katseltavaa ja molemmat joukkueet ikään kuin tarkkailivat ja tunnustelivat, mitä tästä tulee. Toisesta ottelusta onkin odotettavissa paljon viihdyttävämpää jalkapalloa, kun ratkaisuja pitää syntyä. Portsmouth sijoittui sarjassa neljänneksi ja Sunderland viidenneksi. Portsmouth kuitenkin on hallinnut joukkueiden välisiä kohtaamisia aiemmin kaudella voittaen kaksi ja pelaamalla yhden pelin tasan.

Portsmouth on kotonaan suosikki toisessa ottelussa ja joukkue onkin ollut kotikentällään loppukaudesta hyvässä iskussa. Viimeisessä 7 kotiottelussa Portsmouth on iskenyt jopa 18 maalia. Sunderlandin viimeiset vierasottelut toisaalta ei anna hyviä lähtökohtia, kun kaksi viimeistä vierasreissua on päättynyt tappioihin selkeästi huonompia joukkueita Fleetwoodia ja Southendia vastaan.

Kotietu kallistaa ottelua selkeästi Portsmouthille, sillä Sunderlandilla on edessä 6 tunnin matkustus. Portsmouth palannee tasollee ja ottaa varsinaisella peliajalla niukan voiton ja ratkaisu jatkopaikasta nähtäneen jatkoajalla tai rankkareilla.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Portsmouth @2.30

LeoVegas - Lue arvostelu

2.30

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.30

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.30

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.30

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.30

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.30

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.30

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.27

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan