Jalkapallon EM: Portugali U19 - Suomi U19 | Ilotulitusta luvassa?

Julkaistu: 22.07.2018 11:27


Jalkapallon EM: Portugali U19 - Suomi U19 | Ilotulitusta luvassa?
Jalkapallon EM | Portugali U19 - Suomi U19 | 18:30
Royal Panda Royal Panda
Kaksi tappiota kahdessa pelissään ottaneet Juha Malisen suojatit ovat yhä jalka ovenraossa lohkon jatkopaikan suhteen, kun Minihuuhkajat kohtaa tänään Portugalin U19 EM-lopputurnauksessa Vaasassa. Sen verran lohkossa on pelattu ristiin, että tuo skenaario on todellakin vielä olemassa.

Italia porskuttaa ainoana puhtaan pelin maana lohkon kärjessä kahden pelin jälkeen. Yhden voiton ottaneet Portugali ja Norja ovat molemmat edellä meikäläisiä, mutta kelkka voi vielä päätöskierroksella kääntyä jatkopaikan suhteen.

Helio Sousan piiskuroima Portugali kaatoi Norjan avauspelissään 3-1, mutta Italiaa vastaan se ampui itseään jalkaan jo ekalla kympillä Diogo Queirosin lennettyä pihalle.

Sportingin Miguel Luis on osunut molemmissa Portugalin peleissä. Portugalin kärjessä kyttäävä Benfican Jose Gomes ei sen sijaan ole saanut vielä palloja pussiin.

Jatkokarsinnasta vakuuttavasti kisoihin itsensä kammennut Portugali on vaarallinen joukkue, jota ei syyttä ole rankattu Espanjan ohella ikäluokkansa kärkimaaksi Euroopassa.

Malisen suojatit osoittivat niin Italiaa kuin Norjaakin vastaan, että joukkueesta kyllä riittää kompetenssia taistelemaan tasapäisesti Euroopan kärkimaita vastaan.

Ratkaisupaikkoja Suomi ei kuitenkaan onnistu hyödyntämään riittävän tehokkaasti, jotta eväät riittäisivät menemään päätyyn asti. Myös henkinen kypsyys kestää loppuhetkien vastustajien painostukset eivät lupaa hyvää.

Eetu Vertainen ja Saku Ylätupa on se kaksikko, joiden onnistumisesta Suomen peli tulee taas kerran olemaan kiinni.

Lisäajalla norskeja vastaan tumpeloidut kaksi maalia voidaan toisaalta unohtaa, jos Minihuuhkajat järkyttää eurooppalaista potkupallomaailmaa käyttämällä tänään oljenkortensa ja kampeamalla itsensä vielä jatkoon.

Minihuuhkajista saa maailmalta aivan järkyttävän hyviä tarjouksia. Rolle-setä ei aivan niin paljon ole vietävissä, että noihin miinoihin lähtisi mukaan.

Sen sijaan korkeita maalimääriä kannattaa tänään hakea. Joukkueet hakevat riskillä osumia toisen johtaessa peliä mikä nostaa odotusarvoa melkoisesti. Helle yhdistettynä painekattilaan ja hermokontrolliin tuovat lisäksi myös oman elementtinsä keitokseen.
Bethard tarjoaa laadukkaan kattauksen vedonlyöntiä sekä kasinopelejä. Pelivalikoima on yksi markkinoiden laajimmista ja jokainen löytää varmasti omat lempikohteensa sivustolta. Bethard tarjoaa 100% / 100€ ensitalletus bonuksen. Lue Bethardin arvostelu täältä >>

Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään yli 3.5 maalia @2.25

Bethard - Lue arvostelu

2.25

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.25

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100€ bonus vasta avatulla sivustollaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.20

Täysin uusi Rizk vedonlyönti on nyt avattu!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

2.20

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan