Ykköspesis: Pöytyä - Ulvila

Julkaistu: 07.08.2019 09:47


Ykköspesis: Pöytyä - Ulvila
Ykköspesis | Pöytyä - Ulvila | 18:00
Pelataan Ykköspesiksen viimeisiä kierroksia, mutta motivaatio-ongelmia ei ole kummallakaan joukkueella, kun sarjakutonen Ulvilan Pesä-Veikot kohtaa neljänneksi viimeiselle sijalle vajonneen Pöytyän Urheilijat.

Ulvila taistelee edelleen pääsystä pudotuspeleihin ja sitä myöten Superpesis-karsintoihin. Ennen illan kierrosta UPV on pisteen Kuopiota perässä, jonka edelle sen tulisi vielä nousta. Pöytyä sen sijaan pelaa todella tiukasti putoamista vastaan, joukkueella on nyt kolmen pisteen kaula putoamisviivaan, mutta kun kolme kierrosta on vielä Ykköspesistä jäljellä, ei sarjapaikka ole todellakaan sinetöity.

Ulvila ja Pöytyä ovat kohdanneet jo kolme kertaa tällä kaudella ja UPV on vienyt kaikki ottelut nimiinsä; ensimmäisen 2-1, toisen 2-0 ja kolmannen 1-0. Materiaalin puolesta tasoero onkin selkeä Ulvilan hyväksi. Ottelussa on paikallishenkeä, joten kotiedullekaan ei voi antaa aivan normaalia merkitystä. Ulvilan ylikertoimia tulee hämmästellä.
Testaa uutta pesis-sivustoa!

Uusi vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa netin parhaita kertoimia! Kokeile nyt uutta vedonlyöntisivustoa: luo uusi pelitili ja talleta 150€, niin saat heti 300€ pelirahaa. Coolbet tarjoaa kertoimet sekä Superpesiksen, Ykköspesiksen että jopa Suomensarjan otteluihin!
Coolbet: Lunasta 150€ arvoinen bonus tästä Bonuskoodi: COOL150 >>

Pelivalintamme:

1x2: Ulvila @2.85

Coolbet - Lue arvostelu

2.85

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan