Championship: Preston - Derby

Julkaistu: 30.06.2020 14:41


Championship: Preston  - Derby
Championship | Preston - Derby | 19:00
Eaglebet Eaglebet
Juuri Englannin Championshipin nousukarsintaviivan alla tasapisteissä majailevat Preston ja Derby iskevät yhteen vähintään "kuuden pinnan" kamppailussa keskiviikkona. Kotijoukkue Preston menetti otettaan jo ennen koronataukoa, eikä paluu tauolta ole sekään tarjonnut kaunista seurattavaa. Missään nimessä aiemmin kovana kotijoukkueena tunnettu North End ei ole erityisen suuri kotisuosikki hyvävireistä Derbyä vastaan ja Pässien puolelta löytyykin erinomaista pelattavaa vedonlyöjille.

Pässit puskee nousukarsintoihin?


Preston aloitti jättimäisten kotiotteluiden sarjan lauantaina, kun se sai Deepdalelle vastaansa niin ikään nousukarsintapaikkaa kyttäävän Cardiffin. Walesilaiset hakivat täysin ansaitun 3-1 vierasvoiton ja nousivat tuloksella myös North Endin ohi taulukossa. Ensimmäisellä kierroksella tauon jälkeen Preston jäi vieraissa tasuriin erittäin heikon Lutonin kanssa, joten Alex Neilin miehistön paluu tositoimiin ei ole sujunut lainkaan ruusuisesti.

Sinänsä isäntien tilanteen pitäisi olla ihan kelvollinen. Ainoastaan lähes koko kauden missannut tärkeä kärkimies Louis Moult on sairastuvalla, joten vaihtoehtoja piisaa ainakin paperilla. Pahasti takalukkoisen joukkueen herätteleminen pienillä muutoksilla lienee Neilin tehtävälistan kärjessä tällä viikolla. Nähdyn kaltaisilla esityksillä taistelu Valioliigan nousukarsintapaikasta on ohi melko nopeasti.

Derbyn tilanne on paljon parempi. Pässit pelasivat pari erinomaista ottelua jo ennen taukoa ja myös paluu pakkohuililta on sujunut lupaavasti. Ei Derby mitenkään kliinisesti kuutta pinnaa Millwallilta ja Readingilta napannut, mutta viisi tehtyä maalia nosti Phillip Cocun miehistön perättäisten voittojen määrän jo neljään.Pientä miinusta vieraille on pakko laskea hyökkäävän keskikentän Tom Lawrencen poissaolosta pelikiellon vuoksi. Toisaalta jenkki Duane Holmes on aivan mitat täyttävä korvaaja ja tuo automaattisesti vierasmatsiin myös hieman puolustavamman lähtökohdan. Muuten Coculla tuskin on tarvetta tehdä mitään muutoksia erinomaisesti kauden "uudelleen aloittaneeseen" joukkueeseensa.

Pelivihje


Preston ui syvissä vesissä ja onkin hieman yllättävää, kuinka paljon vedonlyöntimarkkinat North Endiin edelleen luottavat. Normaalia alempi kotietu syö Prestonin etumatkaa entisestään. Derby on korkeintaan aivan marginaalinen altavastaaja keskiviikon ottelussa ja Pässit nouseekin näillä kertoimilla oivalliseksi pelivalinnaksi.

Eaglebetiltä 100€ bonus + 25€ ilmaisveto!


Oletko pelannut vielä Eaglebetillä? Kaikki uudet pelaajat saavat nyt ensitalletukselleen 100% bonuksen aina 100€ asti. Jos ensimmäinen talletuksesi on 125€ tai enemmän, saat lisäksi 25€ ilmaisvedon kaupan päälle! Käytä koodi 125PELAA ja siirry pelaamaan!
Eaglebet: lunasta 100€ bonus + 25€ ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Derby @3.00

Bet365 - Lue arvostelu

3.00

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Vulkanbet - Lue arvostelu

2.95

Vulkanbet - eSportsin ammattilainen tarjoaa 50€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

2.9

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.9

Mobilebet - 400% tai 100€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.9

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

2.9

Lunasta 100%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.9

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Eaglebet - Lue arvostelu

2.9

Hyödynnä Eaglebetin 125€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.9

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan