EFL Cup: Preston - Liverpool

EFL Cup | Preston - Liverpool | 21:45 | 27.10.2021
Kohde sulkeutuu: 27.10.2021 21:45
Liverpool voitti viikonloppuna Old Traffordilla komeasti. Kun se on ollut ylivoimainen, niin ei ole tarvinnut ottaa varoituksia.Liverpool on tällä hetkellä Valioliigan todellinen kuningasjoukkue, vaikka se ei olekaan sarjakärjessä. Manchester Unitedin nöyryyttäminen Old Traffordilla 5-0 on tämän kauden kovin voitto.
Toki Poolilla menee muutenkin mainiosti. Se ei ole Valioliigassa hävinnyt vielä kertaakaan ja Mestarien liigassa on tullut pelkkiä voittoja.
Preston on Championshipissä lähellä putoamisrajaa. Sijoitus on nyt 19., ja saldona 3-6-5. Viime kierroksella Preston hävisi Blackpoolille 0-2.

Liigacupissa peluutus on isossa roolissa. Liverpoolin manageri Jurgen Klopp tuo aivan varmasti kentälle täysin kakkosketjun. Viime viikonloppuna Unitedin murskanneita ei ole mitään järkeä peluuttaa heti uudestaan.

Liverpoolin kakkosketjukin olisi varmasti Valioliigassa vähintään keskikastin porukka, eli selvästi Prestonia parempi.
Nyt maalilla pelannee Adrian, kun Alisson saa huilata ja Kelleher on ollut sairaana. Puolustukseen saattaisivat tulla ainakin Joe Gomez sekä Kostas Tsimikas, ja ehkä vaikka Matip, joka ei pelannut viikonloppuna.

Mane voisi olla avauksessa


Keskikentällä Poolilla on hieman vajausta loukkaantumisten vuoksi. Milner loukkaantui Old Traffordilla, samaten Keita joutui paareilla sivuun, kun Paul Pogba näytti miksi hän ei oikeasti ole enää lähelläkään maailman kärkeä pelipaikallaan.Fabinholla on jo ennen viikonloppua ollut polviongelmia. Alcantara ja Elliott ovat varmasti sivussa. Klopp saattaa hyvinkin nostaa nyt keskikentälle nuorukaisia.
Sadio Mane ei ollut mukana Old Traffordilla, vaan Jota pelasi avauksessa, joten nyt Mane voisi olla kärjessä Origin kanssa.

Hirveän paljon ei ole faktoja, jotka nyt puoltaisivat Prestonia. Joukkue on kuitenkin tämän kauden Liigacupissa eniten maaleja tehnyt ryhmä. Vastustajina ovat olleet pikkuiset Mansfield, Morecambe ja Cheltenham, joita vastaan Preston on tehnyt 11 maalia. Preston ei myöskään ole vielä tällä kaudella hävinnyt kotikentällään Deepdalelle, mutta eipä se ole Valioliigan tasoisia joukkueita vielä kohdannutkaan.
Prestonin Browne on sivussa pelikiellon vuoksi. Van den Berg on Poolin miehiä lainasopimuksella, joten hän ei pelaa, Wickham, Murphy, Brown ja Evans ovat sivussa loukkaantuneina.


Kertoimet matsiin ovat noin 8.00 – 5.50 – 1.30. Ne voi jättää rauhaan. Alle 2.5 korttia saa reilua vuorokautta ennen matsia kertoimeksi Unibetiltä 2.14, kun seuraavaksi kovin kerroin on Bet365:n 1.90. Unibet on siis aivan omilla linjoillaan. Kun Pool voitti Unitedin ja Watfordin vieraissa 5-0, niin kummallakaan kerralla joukkue ei ottanut ainuttakaan korttia.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Alle 2.5 korttia @2.14

Unibet - Lue arvostelu

2.14

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.14

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.89

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

1.85

Lunasta Betway bonus: 150€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders