Primera Division: Herediano - Cartagines

Primera Division | Herediano - Cartagines | 05:00 | 22.06.2022
Kohde sulkeutuu: 22.06.2022 05:00
Cartagines lähtee hyvistä asemista jälkimmäiseen välierään onnistuttuaan viemään avausosan kotonaan. Herediano joutuu pelata hyökkäysvoittoisesti, sillä sen on tehtävä maaleja ja vieraat haistavat kyllä veren tilaisuuden saadessaan, mikä lupaa maaleja!
Costa Rican Primera Division Clausuran välierien jälkimmäisessä osassa Herediano ja Cartagines kohtaavat toisensa Estadio Eladio Rosabal Corderolla, Herediassa varhain keskiviikkoaamuna viideltä. Välierän avausosan jälkeen Cartagines johtaa välieräsarjaa yhteistuloksella 1-0. Otteluparin voittaja kohtaa finaaleissa Alajuelense vs Deportivo Saprissa -otteluparin voittajan.
Herediano joutuu lähtemään takaa-ajoasemasta ratkaisevaan välierään


Cartagines oli yhden maalin verran terävämpi Heredianoa avausosassa, missä isäntien puolustajista Jose Vargas iski voittomaaliksi jääneen osumansa avausjaksolla jo 18.minuutin kohdalla.

Costa Rican ja yleensäkin latinoille uskollisesti tunteet kävivät varsin kuumina tuossa pelissä, missä isännille jaettiin neljä ja vieraille kolme keltaista korttia. Kolme viimeistä lappua annettiin vasta parin viimeisen minuutin aikana pelin ratkaisuhetkien oltua kiivaimmillaan.

Ottelun tuominnut Hugo Cruz jakoi keltaisen lapun Cartaginesin pelaajista Jose Quirosille, jolle kortti oli jo kolmas viidessä viime pelissä sekä Jeikel Venegasille jo ensimmäisellä puoliajalla, kun taas Allen Guevaran ja Vargasin maltit kestivät toiselle jaksolle asti. Heredianosta kaikki kolme korttia liputettiin jälkimmäisellä pelijaksolla Waylon Francisille, Diego Gonzalez Hernandezille ja John Jairo Ruizille.
Jälkimmäisestä välierästä tulossa avointa peliä


Viime kaudella välierissä lopulta Primera Division Aperturan finaaleissa kahdesti Deportivo Saprissan kukistanut Herediano tarvitsee siis vähintään kahden maalin voiton välierän toisesta osasta selviytyäkseen tälläkin kaudella Clausuran finaaleihin. Viime kaudella viidenneksi sijoittuneen Cartaginesin finaalipaikka on silti kaikkea muutakuin kirkossa kuulutettu. Toisaalta Clausurassa toiseksi runkosarjassa sijoittunut Herediano oli runkosarjassa vasta kahdeksanneksi vahvin kotijoukkue (4-5-2). Sen vahvuus oli vahvat vieraspelit, missä tilastossa se oli koko liigan kärkijoukkue. Cartagines oli puolestaan Clausuran vahvin kotijoukkue ja kuudenneksi kovin vierailija (2-2-7).

Runkosarjassa Cartagines löi Heredianon kotonaan samoin 1-0 lukemin kuin välieränkin avausosassa Estadio Jose Rafael Fello Mezalla. Herediano löi Cartaginesin kotonaan peräti 4-1 runkosarjassa. Takaa-ajoasemasta nouseminen on kuitenkin kaikkea muutakuin helppoa ja Cartagines voi hyvinkin taistella itsensä finaaleihin. Maaleja tullaan joka tapauksessa näkemään ensimmäistä osaottelua huomattavasti enemmän Heredianon joutuessa panostamaan hyökkäävämpään peliin ja se avaa paikkoja luonnollisesti myös Cartaginesin vastaiskuille.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään yli 2,5 maalia @2.02

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.02

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

1.984

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.95

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.9

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.86

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä