Primera Division: LD Alajuelense - Deportivo Saprissa

Primera Division | LD Alajuelense - Deportivo Saprissa | 05:00 | 23.06.2022
Kohde sulkeutuu: 23.06.2022 05:00
Costa Ricassa pelattavassa tiukassa Primera Division Clausuran jälkimmäisessä välierässä runkosarjan selvästi vieneen Alajuelensen ja neljänneksi tulleen Saprissan välisen kamppailun päärooliin taitaa nousta erittäin vetiset olosuhteet, mitkä pitänevät kiivaimmat tunteet piipussa ja samalla maalit kortilla! Alajuelensella on ollut viime vuosina maalinteko erityisen vaikeaa juuri Saprissaa vastaan ja vierailijoilla ei juurikaan ole ollut hauskaa Estadio Alejandro Morena Sotolla, joten matalista maalimääristä maksettavat yli 2-kertoimiset tarjoukset bookkereilta ovat hunajaa!
Costa Rican Primera Division Clausuran välierien toisessa osassa LD Alajuelense ja Deportivo Saprissa kohtaavat toisensa Estadio Alejandro Morena Sotolla, Alajuelassa varhain torstaiaamuna viideltä. Toiseen osaan lähdetään 1-1 tilanteesta. Otteluparin voittaja kohtaa finaaleissa Cartaginesin, mikä pudotti kestomenestyjä Heredianon omassa välierässään yhteistuloksella 2-1.

Saprissa ei taipunut Alajuelenselle vieläkään, mutta voitto jäi haaveeksi tällä kertaa


Deportivo Saprissa lähti ennakkosuosikkina välierään avausosaan kotonaan Estadio Ricardo Saprissa Aymalla, San Josessa maanantain vastaisena yönä, voittihan se molemmat joukkueiden väliset kohtaamiset (1-0, 2-0) jo Clausurassa päästämättä niissä maaliakaan.

Välieriin hädintuskin neljänneltä sijalta mukaan itsensä tunkenut Saprissa lähti toiveikkaana runkosarjan selvästi voittanutta Alajuelensea vastaan.

Ensimmäisen osan avausjakson jäätyä maalittomaksi onnistui Alajuelensen pelaajista Johan Venegas rikkomaan ottelun kuparisen tunnin pelin jälkeen. Jeaustin Camposin luotsaama Saprissa nousi kuitenkin kotonaan väkisin lopussa tasoihin Kendall Jamaal Wastonin maalattua 83.minuutilla loppulukemiksi 1-1.

Vaikka kuumista ja tulisieluisista latinoista ei yleensä ole pitämään tunteitaan kurissa tiukassa paikassa, jakoi avauspelin tuominnut Josue Ugalde vain kaksi korttia ensimmäisessä välierässä ja ottelu pysyi poikkeuksellisen siistinä. Saprissan pienestä pelinhallinnasta huolimatta Albert Ruden koutsaama Liga Deportiva Alajuelense rikkoi maltilla ja ansaitsi tasurin tuosta pelistä luottaen siihen, ettei ota nokkiinsa kotonaan.

Sadekeli pitää tunteet kurissa ja maalimäärät kortilla!


Tämänkautista Saprissan runkosarjassa ottaman vierasvoittonsa (1-0) ohella Camposin suojatit ovat onnistuneet pitämään Alajuelensen vieraana myös kahdella aikaisemmalla kerralla edelliskaudella maalinsa puhtaana molempien pelien päätyttyä kiikarien tuijotuksiin Estadio Alejandro Morena Sotolla. Primera Division Clausuran toiseksi kovin kotijoukkue (8-1-2) ja runkosarjan selvä ykkönen Saprissa ei ole helposti kotonaan kaadettavissa, mutta panosten ollessa äärimmäisen kovat vähämaalinen yhden maalin marginaalin pelitulos on hyvin mahdollista!

Kannattaa myös varautua latinoveren kiehumiseen yli jos ja kun jompikumpi on tappiotilanteessa pelin ratkaisuhetkillä. Toisaalta usein myös neljäntenä tuomarina otteluita tuomitseva Pedro Navarro on varsin maltillinen tuomari, joka vilauttelee harvoin punaisia kortteja - tuomitsi muuten itseasiassa viimeksi huhtikuussa juuri tämän kaksikon välisen pelin jakaen Saprissan 2-0 voittoon päättyneessä ottelussa viisi keltaista lappua.

Varhaisaamun välierän toiseen osaan ovat paikalliset meteorologit ennustaneet yksimielisesti 23C lämpötilaa ja 96% todennäköisyydellä vesisadetta, mikä osaltaan rauhoittaa tunteita ja pitää maalimäärät matalina.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään alle 2,5 maalia @2.32

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.32

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.2

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Hopa - Lue arvostelu

2.11

Hopa Vedonlyönti - Lunasta €10 ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

2.102

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

2.1

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä