Veikkausliiga: PS Kemi - KuPS | Hurraa, tänään tehdään maaleja!

Julkaistu: 29.07.2018 11:47


Veikkausliiga: PS Kemi - KuPS | Hurraa, tänään tehdään maaleja!
Veikkausliiga | PS Kemi - KuPS | 18:30
Royal Panda Royal Panda
Sauvosaaressa Veikkausliigan jumbo PS Kemi isännöi takaisin kolmen kärkeen mielivää KuPSia.

Asennevammaa ei luulisi savolaisilla olevan, sillä Jani Honkavaaran suojatit kärsivät alkukesällä kotonaan tyrmäävän 2-3 tappion kemiläisille. Sekin kortti on siis jo käytetty.

Isännät eivät ole kahmineet uuden luotsinsa David Hannahin johdolla viidessä pelissä vielä yhtään voittoa, vaikka otteissa onkin ollut ajoittain jotain ideaakin.

Toki on syytä muistaa, että PS Kemi on tyhjentänyt systemaattisesti pajatsoaan. Vähänkään kelvolliset pelimannet on rohmuttu muihin kotimaan pääsarjan seuroihin.

Kemiläiset ottivat viikko sitten Ilveksen vieraana takkiinsa jo kuudetta kertaa seitsemässä viime pelissä Tupsukorvien vietyä 2-0 voiton Tammelassa. Viidessä viime pelissään PS Kemi on jäänyt maaleitta kolmesti.

PS Kemin uusina kasvoineen tänään framille pääsevät toppari Jean-Felix Somay ja keskikentän Demir Imeri. Lasaretista palaa Victor Shevchenko ja nuorten maajoukkuekiireiltä puolestaan Kristian Heinolainen.

KuPS on voittanut vain kerran kahdeksassa viime pelissään mukaanlukien FCK-pelit UEL-karsinnassa, jotka selvästi verottivat savolaisia tai sitten kyse on vain sattumasta. Tiedoksi, ettei Rolle-setä usko sattumiin. There’s no such as things as coincidences.

KuPS saa jalkeille myös vahvan rosterin revanssia hakemaan. Tabi Manga palaa puolustukseen. Keskikentän Ruben Gabriel alkaa olla viittä vaille pelikunnossa, mikä lupaa jatkossa mannaa Honkavaaran suojateille.

KuPSin kerroin on painettu liian alas. Rolle-setä satsaa tänään sen sijaan suuriin maalimääriin mitä on tämän tästä nähty järjestään näiden joukkueiden kohtaamisissa.
Bethard tarjoaa laadukkaan kattauksen vedonlyöntiä sekä kasinopelejä. Pelivalikoima on yksi markkinoiden laajimmista ja jokainen löytää varmasti omat lempikohteensa sivustolta. Bethard tarjoaa 100% / 100€ ensitalletus bonuksen. Lue Bethardin arvostelu täältä >>

Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään yli 3.5 maalia @2.75

Rizk - Lue arvostelu

2.75

Täysin uusi Rizk vedonlyönti on nyt avattu!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.70

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.70

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

2.70

Hyödynnä 100€ bonus vasta avatulla sivustollaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

2.65

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan