Ligue 1: PSG - Angers | Varttia vaille?

Julkaistu: 14.03.2018 12:51


Ligue 1: PSG - Angers | Varttia vaille?
Ligue 1 | PSG - Angers | 18:00
LeoVegas LeoVegas
Parc des Princesillä kohtaavat PSG ja Angers.

Ligue 1:n sarjakärjen ja tulevan mestarin PSG:n lauantainen 5-0 -kotivoitto sarjajumbo Metzistä oli juuri sitä balsamia niille haavoille, millä Unai Emeryn suojatit voivat parhaiten toipua valtavasta pettymyksestä, jonka putoaminen Real Madridille Mestarien Liigan neljännesvälierissä seuralle ja sen imagolle aiheutti.

Angersia vastaan isänniltä ovat tänään sivussa Marquinhos, Lassana Diarra ja Neymar. Roskalehdistön mukaan Neymarin pelit PSG:ssä on myös lopullisesti pelattu, mutta ooppera ei ole ohi ennenkuin lihava leidi on laulanut.

Angers on sarjassa 14.ntenä vain neljä pinnaa ensimmäisen putoajan paikalla olevaa Troyesia edellä. Angersin keskikentältä on tänään Pierrick Capelle sivussa.

Angers tuijotteli viikonloppuna kiikareita Bordeaux’ssa. Tuota aiemmassa vieraspelissä kaatui putoamisviivan alapuolella oleva Lille maalein 2-1.

Syyskierroksella PSG kävi murjomassa sen 5-0 Stade Raymond Kopalla ja silloinkin ilman Neymaria pelaten. PSG:stä Angersin teurastivat Edinson Cavani ja Kylian Mbappe kaksilla kasseillaan sekä Julian Draxler yhdellä nyytillään.

Jos PSG:n mentaalipuoli on pisaaraakaan kunnossa se takoo vähintään kolme kaappia tai jopa syksyiset lukemat taululle. Kannattaa kuitenkin muistaa, että Angers taistelee sarjapaikastaan ja silloin joukkue on ärsytetty karhu.

PSG on tehnyt neljässä edellisessä kotipelissään aina maalin ensimmäisen vartin aikana. Luotetaan, että tuo joukkueelle perusominainen piirre jatkuu. Tuosta trendistä saa maailmalta kohtalaisia kertoimia ja tässä tapauksessa vieläpä ei haittaa, vaikka maalin tehnyt joukkue olisi Angers. Tärkeintä vihjeen onnistumisen kannalta on nimittäin se, että kopassa ropisee ensimmäisen vartin aikana.
Katso myös: Voita liput jalkapallon MM-finaaliin!!

Veikkausbonukset.com ja Comeon.com järjestävät kilpailun, minkä palkinto on kaunein mahdollinen. Osallistu helposti tästä & voita kaksi lippua Jalkapallon MM-finaaliin parhailta paikoilta (Cat1).

Kilpailu on vain Veikkausbonukset.comin lukijoille. Näin ollen et taistele montaa pelaajaa vastaan, vaan voitonmahdollisuutesi ovat varsin suuret! Voit lukea lisää jalkapallon MM-finaalin lipuista kilpailusivulta.

Jalkapallon MM-finaali voita liput tästä

Pelivalintamme:

Maali tehty - 0:00-14:59 @2.35

Comeon! - Lue arvostelu

2.35

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.23

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.23

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.23

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan