Ligue 1: PSG - Nimes

Julkaistu: 22.02.2019 18:46


Ligue 1: PSG - Nimes
Ligue 1 | PSG - Nimes | 18:00
Nordicbet Nordicbet
PSG laittoi viime ottelussaan viisi maalia hyvän ranskalaisen joukkueen Montpellierin verkkoon, vaikka joukkue pelasi ilman Neymaria ja Cavania. PSG ei ollut pelissä niin ylivoimainen mitä numeroista voisi päätellä. Laukaukset ottelussa menivät PSG:lle 18-15.

Vaikka PSG silloin tällöin paukuttelee kotonaan maaleja mielin määrin, niin silti suurin osa sen Ranskan liigan kotimatseista on ollut tiukanpuoleisia. Marraskuun alun jälkeen se on pelannut kotonaan seitsemän liigaottelua, ja näistä neljä on ratkennut PSG:lle vain yhdellä maalilla. Sitten välillä se hulluttelee jotain sellaista kuin tammikuinen ottelu Guingampia vastaan, joka päättyi 9-0. Vetomarkkina muistaa murskavoitot paremmin kuin tiukat pelit.

Nimes on Lique 1:n keskikastin ryhmä, ja se on voittanut kaksi viimeistä otteluaan. Viimeksi se voitti kotonaan Dijonin 2-0 ja sitä ennen vieraissa Nantesin 4-2, Nimes oli ottelussa 0-2 -tappiolla vielä puoliajalla.

Neymar ja Cavani ovat edelleen sivussa. Nimes +1.5 saa kertoimeksi noin 2.30, ja pelkästään tilastoja katsomalla tämä on varmasti hyvä veto.
PSG on otteluruuhkassa. Se pelaa alle kahteen viikkoon neljä ottelua, joista viimeinen on Manchester Unitedia vastaan Mestareiden liigassa. Se ei voi olla täydessä iskussa, joka ottelussa.

Nimes on hyvässä iskussa eikä sillä ole edes loukkaantuneita. Jos PSG ei ole aivan terävimmillään, niin Nimesillä on paikka roikkua pelissä mukana.

Pelivalintamme:

Nimes +1.5 @2.30

Unibet - Lue arvostelu

2.30

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.30

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.30

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
18bet - Lue arvostelu

2.30

Nappaa 100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.29

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.26

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.26

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan