Lentopallon MM: Puerto Rico - Suomi

Julkaistu: 16.09.2018 09:51


Lentopallon MM: Puerto Rico - Suomi
Lentopallon MM | Puerto Rico - Suomi | 17:00
Suomen lentopallomaajoukkue on viimeisellä sijalla menossa jatkoon alkulohkosta, kun kolmesta pelistä on takataskussa yksi voitto. Tänään Suomi kohtaa ennakolta heikoimman joukkueen lohkossa, kun Puerto Rico astelee vastaan. Karibianmeren saarivaltio ei ole turnauksessa juhlinut yhtäkään erävoittoa ja on saanut maksimissaan tehtailtua 21 pistettä yhdessä erässä Bulgariaa vastaan. Puerto Rico on saanut yhden huilipäivän pelattuaan kolme ottelua putkeen, kun Suomi pelaa nyt kolmannen ottelunsa peräkkäin.

Suomi lepuutti Puolaa vastaan ykköshakkuri Urpo Sivulaa, joka on taas Puerto Ricoa vastaan mukana kokoonpanossa. Samuli Kaislasalo sai näytön paikan Suomen hakkurina hallitsevaa maailmanmestaria Puolaa vastaan ja esiintyi edukseen. Sammelvuolta Sivulan lepuutus on kuitenkin ollut viisas ratkaisu, sillä jos jostakin pelistä pitää voitto tulla, on se tästä ottelust Puerto Ricoa vastaan.

Suomen yhtenä ongelmana on pelaajien koko ja pituus. Tässä ottelussa kuitenkin jopa Suomi on etulyöntiasemassa pituutensa puolesta, sillä Puerto Ricon joukkue on vieläkin pienempi mitä Suomen. Puerto Ricolta löytyy ainoastaan yksi yli kaksimetrinen pelaaja Maurice Torres, joka on 201cm pitkä. Suomelta puuttuu hakkurivoimaa laajemmin, mutta Urpo Sivula on Suomen ase tässä ottelussa. Suomen passarit ovat kohtuullisen hyviä ja jos Suomi saa hakkureilleen passit osumaan ja iskuja korkealta, on tuloksena hyvinkin usein pisteitä Suomelle. Taasen Suomen torjunnan tulee olle hyvin hereillä varsinkin Torresin kanssa, jonka kädestä pallo lähtee kyllä kovaa.

Puerto Rico on ollut helisemässä muita maita vastaan ja selvästi lohkon heikoin joukkue. Suomella on useita pelaajia jotka pelaavat Euroopassa ammattilaisina tai kokeneita pelaajia, jotka pelaavat nyt Suomessa. Puerto Ricon pelaajat ovat hyvin pitkälti kotimaansa sarjassa pelaavia pelaajia. Suomi on iso ennakkosuosikki ja Suomelta odotetaan puhdasta 3-0 voittoa tästä ottelusta. Suomella on kotietu tässä ottelusssa, niinkuin olemme huomanneet että Suomen faneja on matkannut Bulgariaan runsain mitoin. Rasitusetu on kuitenkin Puerto Ricolla, sillä he ovat saanee huilata yhden päivän tässä välissä ja hakea terävyyttä takaisin.

Olemme kuitenkin Suomen puolella ja lähdemme hakemaan pelistä alle 138,5 vaihtoehtoa. Tämä tarkoittaa, että Suomen voittaessa suoraan kolmessa erässä, Puerto Rico saa keskiarvolta tehdä 21 pistettä per erä. Uskomme, että Suomi pystyy voittamaan yhden tai kaksikin erää reilummalla erolla ja jättämään Puerto Ricon noin 16-18 pisteeseen. Yksi reilumpi erävoitto antaa Suomelle tilaa päästää Puerto Rico myöskin tiukempaan erään, mutta silti Suomelta vaaditaan tässä voittoa kolmessa erässä.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Alle 138,5 pistettä @1.89

Unibet - Lue arvostelu

1.89

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.89

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.89

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.89

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.89

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.86

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.86

Mobilebet - 200% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.86

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan