Naisten Mestaruusliiga: Puijo Wolley - LP Viesti

Naisten Mestaruusliiga | Puijo Wolley - LP Viesti | 30.12.2021 | 18:30
Kohde sulkeutuu: 30.12.2021 18:30
Puijo Wolley pääsee yrittämään Mestaruusliigan syyskauden parhaan joukkueen yllättämistä hyvistä lähtökohdista. LP Viestiltä puuttuu ykköshakkuri ja kauden kenties toistaiseksi paras liigapelaaja Iina Andrikopoulou.

Otteluvoitto lienee Puijo Wolleylle liikaa vaadittu, mutta yhden erän vieminen tapahtuu useammin kuin kertoimet kertovat.Liigan katsojat äänestivät Andrikopouloun syyskauden parhaaksi hakkuriksi. Päävalmentajat valitsivat hänet puolestaan syys-lokakuun parhaaksi liigapelaajaksi. Siinä osoituksia tasosta, jolla tämä Suomen maajoukkueessakin varmasti jo merkittävää vastuuta tavoitteleva pelaaja tällä hetkellä on.LP Viestin kannalta tilanteen tekee erityisen haastavaksi Arita Ternavan jo pitkään jatkunut poissaolo. Käytännössä sivussa ovat siis molemmat liigajoukkueeseen kaavaillut hakkurit.

Kyseisellä pelipaikalla aloittanee Kuopiossa Elena Becheva, joka on ollut lähes koko kauden yleispelaajana. Käytössä on vain kolme liigajoukkueen laitapelaajaa, eli Becheva, Jessica Kosonen & Linnea Kuusela otetaan vaihtoon vain äärimmäisessä hädässä. Vaihtoehtoiset korvaajat kun ovat 14-vuotias Selma Nikkanen ja 15-vuotias Kiira Tuominen.Tilanteen tekee haastavaksi se, että etenkin Bechevan otteet ovat kauden mittaan ailahdelleet ottelujen sisällä. Bulgarialaisen kokonaispanos on ollut luokkaa "ihan ok", mutta taso vaihtelee erästä toiseen. Jo pelkästään tämän heilahtelun ja vieraammalla paikalla pelaamisen takia juuri Puijo Wolleyn yhden erän voittaminen on hyvä vetokohde.

Kuntopuntari ja Pölkky-peli hämäävät


Puijo Wolleyn viimeisimpien ottelujen saldo näyttää hyvältä. Takana on kuusi voittoa kahdeksasta pelistä.

Asiaan pitää toki suhtautua suurella kuntopuntarikriittisyydellä. Kohdattuna ovat muiden muassa lukiolaisjoukkue Kuortane, heittopussi Helsinki Volley ja jopa Helsinki Volleylle ennen joulutaukoa hävinnyt WoVo.

Lisäksi taukoa edeltänyt kotipeli Pölkky Kuusamoa vastaan oli Puijolta melkoinen mahalasku. Rajussa ottelu- ja matkustusruuhkassa ollut Pölkky ei antanut vastustajalleen yhdessäkään erässä viittätoista pistettä enempää.

Suosikkiasemaa ei kyseenalaisteta, mutta...


Sen enempää kuusi voittoa kahdeksasta pelistä kuin Pölkyn tyrmäysvoittokaan eivät kerro koko totuutta Puijon nykytilasta. Joukkueessa on syksyä enemmän potentiaalia, kun uusi kanadalaispassari Courtney Baker liittyi mukaan. Pölkky-ottelu pelattiin Puijolle vieraammassa Kuopio-salissa, nyt palataan taas pienikokoiseen Studentia-halliin.

LP Viestin suosikkiasemaa ei toki ole mitään syytä kyseenalaistaa. Se voitti vastaavan, marraskuun alkupuolella Kuopiossa pelatun ottelun 3-0 (25-19, 25-22, 25-18).


Tuolloin(kin) hyvässä vireessä oli nimenomaan Andrikopoulou. Hänen poissaolonsa tulee vaikuttamaan illan otteluun paljon.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Puijo Wolley voittaa vähintään yhden erän (vetokohde +2,5 erän tasoitus) @2.75

Osuma
Bet365 - Lue arvostelu

2.75

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.55

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.53

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä