Mestareiden liiga: Punainen Tähti Belgrad - Liverpool

Julkaistu: 06.11.2018 11:12


Mestareiden liiga: Punainen Tähti Belgrad - Liverpool
Mestareiden liiga | Punainen Tähti Belgrad - Liverpool | 19:55
Belgradin Punainen Tähti on kotikentällä eri joukkue kuin vieraissa. Tämän kauden Mestareiden liiga alleviivaa tätä. Napolia vastaan lohkovaiheen avausottelussa Belgradissa ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin. Vieraissa Punainen Tähti sitten hävisi PSG:lle 1-6 ja Liverpoolin Anfieldilla 0-4.
Kotikentällään Punainen Tähti ei ole hävinnyt aikoihin. Viime kauden Serbian liigassa Punainen Tähti ei hävinnyt kotonaan kertaakaan, eikä se tällä kaudella ole hävinnyt kotonaan vielä missään turnauksessa.
Tällä kaudella Serbian liigassa Punainen Tähti on kaiken kaikkiaan ottanut 43 pistettä 45 mahdollisesta. 15 ottelussa on 14 voittoa ja yksi tasuri.
Belgrad on vihamielinen paikka pelata. Liverpool jätti albanialaistaustaisen Xherdan Shaqirin kokonaan kotiin Belgradin matkalta, koska odotettavissa olisi ollut niin väkivaltainen vastaanotto.

Liverpool on kotikentällään tällä kaudella hoidellut kevyemmät vastustajat helposti, mutta vieraissa se pelaa paljon varovaisemmin. Kahdessa viime kotiottelussaan Punaista Tähteä ja Cardiffia vastaan Pool on tehnyt yhteensä kahdeksan maalia. Kaikki turnaukset mukaan lukien Liverpool on tällä kaudella pelannut seitsemän vieraspeliä, ja näissä se on tehnyt yhteensä yhdeksän maalia.
Poolin edellinen helpompi vierasottelu oli Valioliigassa Huddersfieldia vastaan, ja sen Liverpool voitti 1-0. Peli oli melko tasainen, Huddersfield voitti laukaukset 13-11.

Kumpikin joukkue on melko terveenä ottelussa, kummaltakin on kapteeni sivussa. Liverpoolin Jordan Hendersonilla on takareisivamma, ja Punaisen Tähden Vujadin Savic ei ole ollut kentällä PSG -ottelun jälkeen.

Vetomarkkinoilla kertoimet ovat suurin piirtein 18.00 – 8.00 – 1.18. Toki Liverpool on selvä suosikki, mutta kyllä lukemissa on hieman liikaa painettu sen voittokerrointa alas. Tasoituksen kanssa otteluun saa mukavan vedon.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Homma toimii kuten Veikkauksella, mutta kertoimet ovat selvästi korkeampia ja aivan markkinoiden kärkipäätä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Punainen Tähti AH +2 @1.92

Nordicbet - Lue arvostelu

1.92

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.92

Nappaa paranneltu 150€ bonus Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.92

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.85

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.84

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.84

Bethard - Lunasta kova 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.82

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan