Kansojen liiga: Puola - Bosnia

Julkaistu: 14.10.2020 11:49


Kansojen liiga: Puola - Bosnia
Kansojen liiga | Puola - Bosnia | 21:45
Comeon! Comeon!
Puola pelasi viime Kansojen liigan kierroksella kotitasapelin 0-0 Italian kanssa. Tulos oli voitto Puolalle, sillä se oli ottelussa pahasti alakynnessä. Italia vei laukaukset pelissä 16-4, mutta se oli epätarkka ja tehoton. Tilastojen mukaan maalia kohti menneet laukaukset olivat tasan 3-3.

Puola sai otteluun mukaan Bayern Munchenin viime kauden moraalisen Ballon d'Or -palkinnon voittajan Robert Lewandowskin, mutta eipä tästä ainakaan vielä ollut apua.

Bosniakin pelasi viime kierroksella kotonaan maalittoman tasurin. Vastassa oli Hollanti. Italia ja Hollanti olivat ennen Kansojen liigan alkua ryhmän kaksi selvää ennakkosuosikkia, mutta Puola ainakin on vielä kolmen matsin jälkeen hyvin mukana. Sarjataulukossa Puolan on Hollannin kanssa tasapisteissä, Bosnia on jumbona kaksi pistettä perässä.

Lewandowski ei ole avauksessa


Puola saa Jan Bednarekin mukaan, hän oli Italiaa vastaan pelikiellossa. Lewandowski oli viime matsissa melko vaaraton. Viimeisimmän tiedon mukaan Lewandowskilla on sen verran ruhjevammaa jalassa edellisen matsin jäljiltä, että hän ei olisi ainakaan aloituksessa.Puola pelasi Italiaa vastaan yhdellä kärjellä, mutta nyt se on sen verran suuri suosikki, että päävalmentaja Brzeczek saattaa lähteä hakemaan maalia kahdella. Jos näin, niin kentälle tulee ainakin Napolin Milik, mutta siitä on paha sanoa, että kuka olisi Milikin pari. Ja jos homma ei toimi, niin Lewa tullee viimeiseksi 20 minuutiksi mukaan.


Bosnian oma veteraani tähtihyökkääjä Eden Dzeko tuli Hollantia vastaan peliin vasta vaihtopenkin kautta. Nyt hän varmaankin aloittaa. Bosnian Hodzic on pelikiellossa.

Puola on ottelussa selvä suosikki. Kertoimet ovat noin 1.80 – 3.50 – 4.75. Houkuttelevin veto olisi se, että mennään alle 2.5 maalin. Kerroin on noin 1.75. Kummankaan hyökkäys ei ollut viime kierroksella häävi, ja nyt vielä supermies Lewa on jalkavaivainen.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

alle 2.5 maalia @1.75

Betfair - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.72

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

1.7

Lunasta Betway bonus: 150€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.7

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.68

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.68

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.68

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan