Neljännesvälierä: Puola - Suomi

Neljännesvälierä: Puola - Suomi
Neljännesvälierä | Puola - Suomi | 10.9.2021 | 21:30
Kohde sulkeutuu: 11.09.2021 21:30
Nyt on Suomella tekemätön paikka. Odotuksiin nähden hyvän, jopa erinomaisen alkulohkon Tampereella pelannut joukkue joutuu "suden suuhun". Kotikenttä vaihtuu kenties yli 10 000 katsojan hornankattilaan ja kaikin tavoin vieraspeliin.

Puola ei varmasti löysäile missään vaiheessa, vaikka erä olisikin menossa joukkueen eduksi selvästi. Tämä lauantai-illan huuma on nopeasti ohi.Kuten mainittua, Suomi ylitti alkulohkossa odotukset hieman myös vedonlyöntiyhtiöiden mielestä. Etenkin 3-0-tyrmäysvoitto Espanjasta ja toki viimeisen ottelun 3-2-voitto Turkista eivät olleet ennakkospekulaatioissa niitä todennäköisimpiä suorituksia.

Joukkue ansaitsee kisoista hyvän arvosanan, vaikka ne lauantaihin päättyvätkin. Pitää muistaa, että loppusijoitus tulee olemaan parempi kuin 16, sillä kolme voittoa viidestä alkulohkon ottelusta nostaa vertailussa osakkeita.

Urpo Sivula hakkurina on pelannut parasta peliään kenties useampaan vuoteen. Kaikki yleispelaajat ovat täyttäneet paikkansa, ja Mikko Esko otti ykköspassarin viitan haltuunsa komeasti. Keskihyökkäyksistä ei tosin ole Tommi Siirilän hyvän alkuturnauksen jälkeen saatu kovin paljoa, joskin Sauli Sinkkonen päätti Turkkia vastaan vähät tilanteensa erinomaisilla tehoilla.

Mikä on Kermisen tilanne?


Huippulibero Lauri Kermisen pelikunto ja -vire herätti pohdintaa alkulohkon viimeisessä ottelussa. Jos hän ei ole täydessä pelivalmiudessa Puolaa vastaan, ovat seuraukset Suomen kannalta rajut. Siinä määrin hurjaa aloitussyöttöä tulee verkon toiselta puolelta.Kotietu ja ylipäätään laadukas kuukausien valmistautuminen harjoittelemalla oli ehdottomasti merkittävä asia Suomelle. Nyt asetelma kääntyy päälaelleen, kun Puola on tahkonnut koko EM-kisat kotikentällä ja tulee tahkoamaan niin pitkään kuin turnaus sen osalta jatkuu.

Erälipsahdusta tuskin enää lauantaina tapahtuuPuola on materiaaliltaan aivan superluokan joukkue ja kotikentällään kenties se suurin mestarisuosikki. Se ei hävinnyt alkulohkossa yhtään ottelua, ja lohkovoiton ratkaisseessa pelissä kaatui Serbia 3-2.Toki Puola hävisi yhden erän sekä Portugalille että Kreikalle, mutta tällaiset lipsahdukset lienevät tässä vaiheessa taakse jäänyttä elämää.

Ottelutahti on turnauksen jatkuessa siinä määrin rauhallinen, että parhaat pelaajat lienevät kentällä pitkälti alusta loppuun. Niinpä vuoden 2018 maailmanmestarijoukkueesta MM-kisojen parhaaksi pelaajaksi valittu Bartosz Kurek, kuubalaislähtöinen yleispelaajatähti Wilfredo Leon ja kumppanit pysynevät Suomen kiusana hamaan tappiin.

Erityisesti Leonin kohdalla Kermisen pelikunto on arvossa arvaamattomassa. Mies paukuttelee sellaisia syöttöjä, että huippuluokan liberoa vastapuolella todella tarvittaisiin. Sama pätee tietysti hyökkäyslyöntien puolustamisiin.

Kun useammassakin alkulohkon pelissä riitti pääsääntöisesti huippuhakkurin pysäyttäminen, ei tämä Puolaa vastaan ole tarpeeksi. Joukkue hyökkää erittäin laajalla materiaalilla. Asiasta kertoo esimerkiksi se, etteivät puolalaispelaajat miehittäneet alkulohkojen vertailussa pistepörssien kärkipäätä, pikemminkin päinvastoin. Tulosta tuli niin tasaisesti monesta suunnasta.


Suomi on kliseisesti todeten pessyt kasvonsa aiempien vuosien rämpimisen jälkeen. Päävalmentaja Joel Banks on onnistunut pelaajavalinnoissaan ja nostanut taatusti statustaan monen silmissä.

Taivaaseen asti tämän lentopallojoukkueeksi lyhyen Suomen puu ei kasva. Puola vie ottelun niin, ettei 130 yhteispistettä ylity. Käytännössä se tarkoittaa 25-18, 25-18, 25-18-tyyppisiä loppulukemia.

Nappaa iso 400% talletusbonus!


Oletko pelannut uudella Unikrn sivustolla? Vahvasti eSportsiin erikoistunut sivusto tarjoaa markkinoiden kärkeen kuuluvan muhkean 400% talletusbonuksen! Lue lisää ja tutustu Unikrn arvosteluumme, tai siirry suoraan pelaamaan.
Unikrn: hyödynnä iso talletusbonus >>

Pelivalintamme:

Ottelussa yhteensä alle 130,5 pistettä @2.05

Mr Green - Lue arvostelu

2.05

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

2.05

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.98

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

1.87

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.86

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.86

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.85

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.8

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä