Koripallon MM-kisat: Puola - Venäjä

Julkaistu: 05.09.2019 11:30


Koripallon MM-kisat: Puola - Venäjä
Koripallon MM-kisat | Puola - Venäjä | 11:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso tämä ja kaikki muut Koripallon MM-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita Koripallon MM Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Koripallon MM-kisat jatkuvat jatkosarjan lohkoilla. Jatkolohkot sisältävät jälleen neljä joukkuetta, joista kaksi parasta menevät puolivälieriin. Puola oli yksi suht varmoista jatkajista, mutta Venäjällä teki tiukkaa kamppaillessaan Nigerian kanssa. He kuitenkin kaatoivat Nigerian ja ansaitisivat jatkopaikkansa. Venäjä pelasi myös hyvän ottelun Argentiinaa vastaan, joskin Argentiina oli jo varmistanut jatkopaikkansa.

Venäjältä puuttuu kisoista tärkeitä takamiehiä, mutta vaihtoehdot joita heillä on, ovat pelanneet tähän mennessä kelpo turnauksen. Nuori Andrei Sopin pelasi hyvän ottelun Argentiinaa vastaan tekemällä 9 pistettä ja väläyttämällä muutamia hyviä ajoja päästen ohi Argentiinan puolustuksesta. Venäjä on parantanut peliään turnauksen aikana ja uskomme heidän ainakin päihittävän Puolan jatkolohkossa.

Puola sai hyvän alkulohkon ja voitti sen odotetusti. Heillä oli vastassa Kiina, Norsunluurannikko sekä Venezuela. Puola päihitti ensimmäisessä ottelussa Venezuelan, joka alkoi tuon ottelun jälkeen pelaamaan erinomaisesti ja paransi peliään huomattavasti ja meni Kiinan ohitse jatkoon. Emme kuitenkaan pidä kovinkaan Puolasta ja heidän pelivoimaa pidämme Venäjää matalempana.

Molemmilta joukkueilta löytyy omat vahvuutensa ja Puolalla se on heidän parempi takamiesosastonsa verrattuna Venäjään. Venäjän etukenttää pidämme kuitenkin parempana, joka tulee ratkaisemaan tämän ottelun. Tulemme näkemään paljon tunnetta tässä pelissä ja fyysisyys korin alla ja levypalloissa on isossa roolissa. Venäjän isot miehet ovat parempia heittäjiä ja uskomme heidän kaivavan voiton tästä ottelusta.

5€ pelirahaa vedonlyöntiin ilmaiseksi ilman talletusta!


Vedonlyöntisivusto LV Bet tarjoaa kaikille uusille pelaajille 5€ ilmaista pelirahaa ilman talletusta! Avaa ilmainen pelitili ja lähetä sähköpostia osoitteeseen bonus@lvbet.com aiheella 5€ Welcome Bet ja saat pelirahaa täysin ilmaiseksi! Voit lukea tarkemmat ohjeet ja lisätietoja tarjouksesta täältä tai siirtyä suoraan alta LV Betin tarjoukseen!
LV BET: Käy lunastamassa oma 5€ ilmaisrahasi täältä >>

Pelivalintamme:

Venäjä -1,5 @1.92

Mobilebet - Lue arvostelu

1.92

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.92

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

1.92

Lunasta 50%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

1.92

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.92

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
10Bet - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 50€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
NetBet - Lue arvostelu

1.92

Uudistunut NetBet tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.92

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.92

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan