Championship: QPR - Sheffield United

Julkaistu: 11.08.2018 13:32


Championship: QPR - Sheffield United
Championship | QPR - Sheffield United | 17:00
Royal Panda Royal Panda
Queen Park Rangers isännöi toista Sheffieldin joukkuetta tämän päivän täydellä Championship kierroksella. Sheffieldistä on mukana samalla sarjatasolla kaksi eri joukkuetta, United ja Wednesday. Tämä peli koskee Sheffield Unitedia, joka koki 3-0 tappion ensimmäisessä ottelussa Middlesbroughta vastaan.

Sheffield United pelasi viime kauden hyvin, sillä joukkue nousi vasta viime kaudeksi League One:sta. Sijoitus oli 10 ja tällä kaudella joukkue haluaa varmasti olla jälleen ainakin mukana keskikastissa. Heidän harjoituskautensa ei kuitenkaa mennyt aivan putkeen ja ensimmäinen sarjapelikin jätti toivomisen varaa. Kahdessa viime ottelussa 5 päästettyä maalia kertoo, että puolustuksellisesti joukkue hakee vielä itseään.

QPR:n viime kausi oli pettymys kun joukkue jäi sijalle 16. Myös tämän kauden ensimmäinen ottelu oli pettymys, kun tappi 1-0 Prestonille jätti heidät heti ilman sarjapisteitä. QPR pelasi hyviä otteluita harjoituskaudella ja onnistui tekemään maaleja. Saksalaista Hoffenheimia vastaan oli vaikeata, mutta muut ottelut olivat heiltä hyviä esityksiä.

Sheffield United ei ole hyvä vierasjoukkue ja QPR:n täytyy varsinkin itselleen todistaa heti alkukaudesta, että ovat kykenevä hyökkäämään ja luomaan maalipaikkoja. Odotamme QPR:ltä vahvaa esitystä kotikentällään, mutta vedonlyöntiin lähdemme kuitenkin kokonaismaalimäärän kautta. Molemmat ovat haavottuvaisia joukkueita ja odotamme, että pelissä tulee yli 2,5 maalia.

Tipbet - 15€ pelirahaa vedonlyöntiin ilmaiseksi!


Vedonlyöntisivusto tipbet.com tarjoaa kaikille suomalaisille pelaajille 15€ pelirahaa pelkällä tilinavauksella! Saat ilmaisen pelirahan ilman talletusta, vain tekemällä itsellesi pelitilin. Voit lukea tarjouksen ehdot kokonaisuudessaan täältä: Tipbet 15€ pelirahaa ilmaiseksi >>

Seuraa näitä ohjeita:

Pelivalintamme:

Yli 2,5 maalia @2.00

Betfair - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

2.00

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.98

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

1.98

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.95

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.95

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Tipbet - Lue arvostelu

1.90

Tarjolla 15€ ilmaista pelirahaa pelkällä tilinavauksellaLue arvosteluSiirry pelaamaan