Superpesis: Raahe - Hyvinkää

Julkaistu: 12.07.2019 09:34


Superpesis: Raahe - Hyvinkää
Superpesis | Raahe - Hyvinkää | 18:00
Raahe pelaa tällä hetkellä todella vahvaa jaksoa: joukkue on voittanut edellisestä 10:stä ottelustaan seitsemän ja jäänyt vain kahdesti kokonaan ilman pisteitä. Kotikentällään Raahe pelaa aina yllätyksellisestä ja laadukasta pesäpalloa.

Hyvinkää tulee Raaheen suoraan Kempeleeltä, missä se pelasi eilen Kiriä vastaan. Ottelu oli hyvin omituinen juoksujuhla, missä Hyvinkää johti muun muassa ensimmäistä jaksoa 7-1, mutta hävisi sen kuitenkin 11-7. Toisella jaksolla vastaavasti Hyvinkää nousi takaa-asemasta jaksovoittoon ja supervuorokin oli poikkeuksellisen runsasjuoksuinen, kun Tahko vei sen lukemin 4-3.

Tuplapeli ja kilometrit bussissa painaa väistämättä jonkun verran, etenkin kovassa juoksukuormassa olevia pelaajia, eikä Tahkolla ole kovinkaan paljon rotaatiovaraa. Näin ollen Raahessa saatetaan hyvinkin nähdä juoksujuhlien väsyttämä vierasjoukkue.

Hyvinkään ulkopeli oli pahasti sekaisin eilen, eikä Raahe tulee missään nimessä antamaan samalla tapaa juoksuja, mitä Kempele teki eilen.

Tasoero Raahen ja Tahkon välillä ei ole valtava. Tahko pelasi upean alkukauden, mutta siihen ei pidä liikaa tuijottaa. Vieraskentällä ja väsyneempänä Tahko voisi olla oikein päänahka Pattijoen Urheilijoille.

5€ pelirahaa vedonlyöntiin ilmaiseksi ilman talletusta!


Vedonlyöntisivusto LV Bet tarjoaa kaikille uusille pelaajille 5€ ilmaista pelirahaa ilman talletusta! Avaa ilmainen pelitili ja lähetä sähköpostia osoitteeseen bonus@lvbet.com aiheella 5€ Welcome Bet ja saat pelirahaa täysin ilmaiseksi! Voit lukea tarkemmat ohjeet ja lisätietoja tarjouksesta täältä tai siirtyä suoraan alta LV Betin tarjoukseen!
LV BET: Käy lunastamassa oma 5€ ilmaisrahasi täältä >>

Pelivalintamme:

1x2: Raahe @2.60

NordicBet - Lue arvostelu

2.60

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.60

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.60

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.50

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.35

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan