ATP Rooma : Radu Albot - Fabio Fognini

Julkaistu: 15.05.2019 12:24


ATP Rooma : Radu Albot - Fabio Fognini
ATP Rooma | Radu Albot - Fabio Fognini | 15:00
Unibet Unibet
Hyvin ATP Roomassa avanneet Radu Albot ja huippuvireinen Fabio Fognini iskevät vastakkain.

Albot kohtasi ensimmäisellä kierroksella Benoit Pairen ollen parempi suoraan kahdessa erässä (6-3,6-2). Ottelu oli tasainen ja Paire hävisi ottelun omien helppojen virheiden vuoksi. Albot pelasi keskiverto ottelun, mutta syöttöpelaamisen kanssa oli ongelmia, joista Fogninin tasoinen pelaaja rankaisee tänään aivan välittömästi. Albotin otteet eivät vakuuttaneet allekirjoittanutta Budapestissä eikä sen enempää Madridissa, kun moldovalainen putosi ensimmäisellä kierroksella Fernando Verdascolle kolmieräisessä ottelussa 1-2 (2-6,6-3,1-6) ja tänään italialainen tulee nousemaan Albotille liian suureksi vuoreksi kiivettäväksi.

Fognini on huippuiskussa ja italialainen otti eilen vakuuttavan 2-0 (6-3,6-4) voiton kotiyleisön edessä Jo-Wilfried Tsongasta ilman minkäänlaisia ongelmia. Peli kulki kaikilla osa-alueilla odotetun korkealla tasolla ja Fognini oli ylivoimainen ranskalaista vastaan. Syöttöpelaaminen kaipaa kuitenkin vielä hiomista, sillä Tsongalla oli eilisessä ottelussa mahdollisuus kuuteen murtopalloon, joista italialainen onnistui pelastamaan viisi. Kyseisiin virheisiin ei kovemmissa otteluissa kuitenkaan ole varaa, mutta Albotia vastaan Fogninin ei tarvitse eilisilläkään otteilla kantaa minkäänlaista huolta.

Fognini on pelaajista ylivoimaisesti laadukkaampi ja Albotista ei ole haastamaan huippuvireistä Fogninia kotiyleisön edessä. Fognini etenee jatkoon suoraan kahdessa erässä.

Pelivalintamme:

Fognini 2-0 @1.87

888sport - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.85

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.77

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan