ATP finaaliturnaus: Rafael Nadal - Felix Auger-Aliassime

Ti 15.11. | Klo 15.00 | ATP | RAFAEL NADAL - FELIX AUGER-ALIASSIME

Kohde sulkeutuu: 15.11.2022 15:00Nadalin huono vire sai jatkoa


Harvakseltaan viime aikoina pelannut Nadal kärsi turnauksen avausottelussa tappion Yhdysvaltojen Taylor Fritzille lukemin 6-7, 1-6. Fritzillä oli avauserässä kolme murtopalloa, mutta jenkki ei onnistunut niitä käyttämään. Kun Nadal ei myöskään pystynyt murtoon niin erä meni tiebreikkiin, jonka Fritz vei lopulta 7-3. Toisessa erässä Fritz onnistui viemään selkeästi kahdella murrolla lukemin 6-1.

Fritz oli ottelussa selkeästi niskan päällä voitetuissa kakkosyötöissä, sillä Fritzin voittoprosentti oli näissä 78% (14/18), kun Nadalin lukema oli ainoastaan 40% (8/20). Fritzin hyvät palautukset varmasti osalta vaikuttivat myös siihen, että Nadal joutui ottamaan hieman riskejä kakkossyötöillään, joista osoituksena neljä kaksoisvirhettä.Auger-Alissime hävisi yllättäen


Hyvässä vireessä oleva kanadalainen lähti selkeänä 1,36:n kertoimisena suosikkina Casper Ruudia vastaan, mutta hävisi ottelun suoraan kahdessa eräss 6-7,6-4. Tilastojen valossa ottelussa oli tasainen, eikä kummallakaan ollut vaikeuksia pitää omia syöttöjään. Ottelussa nähtiin vain yksi syötönmurto, jonka Ruud onnistui käyttämään toisessa erässä. Tappiosta huolimatta Auger-Aliassime syöttö kulki hyvin, josta osoituksena 14 ässää ja 84 voittoprosentti ykkösyötöllä.

Nadal johtaa keskinäisiä kohtaamisia 2-1. Kaksikon välillä nähtiin tänä keväänä todellinen trilleri, kun Nadal onnistui päihittämään Auger-Aliassime Ranskan avointen puolivälierissä viisieräisen kamppailun jälkeen. Ottelu kesti lähes neljä ja puoli tuntia. Mielenkiintoisen lisävärin otteluun tuo se seikka, että Auger-Aliassimen yhtenä valmentajana toimii Nadalin setä Toni, joka aikoinaan valmensi myös Nadalia.Peli-idea


Molemmat tarvitsevat tästä ottelusta voiton, mikäli mielivät jatkokierroksille. Auger-Aliassime vei kaksikon edellisen kohtaamisen ja Auger-Aliassime oli jo lähellä voittoa Nadalista miehen lempialustalla Ranskan avoimissa. Nadalin peli ei ole myöskään viime kevään kunnossa. Auger-Aliassimen peli on paremmassa vireessä ja uskon, että Auger-Aliassime hyvä syöttö ja valtavat peruslyönnit kääntävät pelin kanadalaisen eduksi.

Pelivalintamme:

Felix Auger-Aliassime @1.7

Osuma
STS Bet - Lue arvostelu

1.7

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.63

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.62

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.6

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Jykke-setä