ATP Finaaliturnaus: Rafael Nadal - Taylor Fritz

Su 13.11. | Klo 22.00 | ATP | RAFAEL NADAL - TAYLOR FRITZ

Kohde sulkeutuu: 13.11.2022 22:00


Rafael Nadal


Nadal voitti tänä vuonna kaksi Grand Slam -turnausta, kun espanjalainen juhli voittoa Australian avoimissa ja Ranskan avoimissa. Kauden toinen puolisko onkin sujunut rikkonaisesti, sillä mies on kärsinyt loukkaantumista, eikä suurta turnausmenestystä ole tullut. Nadalin huono vire sai jatkoa viime viikolla Pariisissa, jos Nadal hävisi avauskierroksella Yhdysvaltojen Tommy Paulille 1-2-erin.

Nadal ei ole ikinä onnistunut voittamaan ATP:n finaaliturnausta, mikä on aika yllättävää, kun ottaa huomioon minkälaisen uran espanjalainen on pelannut. Nadalin voittoprosentti ATP:n finaaliturnauksissa on 56. Edellisen kerran Nadal eteni finaaliturnauksen loppuotteluun vuonna 2013.

Taylor Fritz


25-vuotiaalla jenkkipelaajalla on meneillään uran paras kausi. Fritz on voittanut tällä kaudella kolme ATP-turnausta, joista kovimpana saavutuksena on Indian Wellsin Masters-turnauksen voitto. Fritzin menestyi Grand Slameissa tällä kaudella parhaiten Wimbledonsisa, jossa jenkki eteni puolivälieriin.

Tasaiset otteet läpi kauden ovat nostaneet miehen urallaan ensimäistä kertaa TOP10:n joukkoon. Kaksi viimeisintä turnausta on mennyt heikosti, kun miehen matka päättyi Wienin ja Pariisin ATP-turnauksessa toisella kierroksella.


Hypätään Nadalin kelkkaan


Nadal on kärsynyt loppukaudesta loukkaantumista, eikä mies ole koskaan viihtynyt ATP:n finaaliturnauksissa. Fritzin pelivire tuntuu olevan pahasti kateissa, sillä jenkkipelaaja hävisi viime viikolla Gilles Simonille, jonka ura päättyi Pariisin ATP-turnaukseen. Fritz lähti otteluun 1,12-kertoimisena suosikkina, mutta hävis silti ottelun kolmessa erässä.

Omissa kaavailuissa Nadalin kuuluisi olla 60-prosenttinen suosikki, joten yli 1,65:n kertoimet kelpaavat peleihin. Tällä hetkellä Nadalin voitosta on tarjolla 1,78 kerroin.

Pelivalintamme:

Rafael Nadal @1.78

Huti
iBet - Lue arvostelu

1.78

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Posido - Lue arvostelu

1.77

Posido – Sukella aarrejahtiin 200€ bonuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.73

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.71

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Jykke-setä