Lentopallon MM-kisat: Ranska - Kiina

Julkaistu: 11.09.2018 21:46


Lentopallon MM-kisat: Ranska - Kiina
Lentopallon MM-kisat | Ranska - Kiina | 14:00
Kisojen yksi suurimmista mestarisuosikeista, eli Ranska, päästetään tänään irti ja avausottelussa se saa vastaansa Kiinan. Ranskan valmistautuminen kisoihin olisi voinut sujua hieman paremminkin, mutta tärkeää joukkueen kannalta on, että se sai kohdata ennen kisoja lähes kaikki maailman huippumaat. Kiinakin pääsi juuri ennen kisojen alkua mittaamaan tasoaan Italiaa vastaan, mutta kahdessa ottelussa se onnistui viemään kisojen toiselta isäntämaalta vain yhden erän.

Ranskan joukkueessa ei ole yhtään yli 30 vuotiasta pelaajaa, mutta joukkue ei silti ole liian nuori. Suurin osa pelaajista on juuri uransa parhaassa vaiheessa, eli ikää löytyy 25-28 vuotta. Kiinan vanhin pelaaja on 33-vuotias, mutta joukkueen keski-ikä on vain 23-vuotta, kun Ranskan joukkueen keski-ikä on 25-vuotta. Pituuserosta ei suuremmin ole kummallekaan joukkueelle etua, sillä Ranskan joukkueen keskimitta on 196 senttimetriä, kun Kiinan vastaava on 197cm.

Ranska lähtee otteluun jättimäisemä suosikkina, mutta viimeisistä 10stä ottelustaan se on voittanut vain viisi ja näistä vain kerran se jätti vastustajansa nollille. Joukkueet ovat kohdanneet tämän vuoden puolella kerran ja tuolloin Kiina järjesti jättiyllätyksen kaatamalla Ranskan vieraissa, erin 3-2. Ranskaa on povattu Venäjän suurimmaksi haastajaksi, mutta joukkueet kohtasivat ennen kisoja kaksi kertaa ja näissä otteluissa Venäjä osoitti olevansa reilusti Ranskaa edellä.

Vaikka en usko Kiinan toistamiseen yllättävän Ranskaa, niin helpolla ei gallialaiset tule pääsemään. Tästä syystä yli 136.5 pistettä vaikuttaa erittäin todennäköiseltä lopputulemalta.

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot Redbetillä!


Redbet on markkinoiden kärkeä kertoimissa ja nyt ensitallettaja saa 20€ edestä ilmaisvetoja! Ilmaisevedot eivät sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia.
Redbet: Lunasta 20€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Kiina +2.5 @2.48

Comeon! - Lue arvostelu

2.48

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.38

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.38

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.38

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.38

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan