Harjoitusottelu: Ranska - Montenegro

Julkaistu: 15.08.2019 16:13


Harjoitusottelu: Ranska - Montenegro
Harjoitusottelu | Ranska - Montenegro | 19:30
Montenegro teki yllätyksen MM-karsinnoissa ja eteni kisoihin saakka ensimmäistä kertaa historiassaan. Montenegro sijoittui karsintalohkossaan kolmanneksi ja löi muun muassa Latvian, Ukrainan ja Slovenian. MM-kisoissa Montenegro saa vastaansa Brasilian, Kreikan ja Uuden-Seelannin. Montengron suurimpana tähtenä on Orlando Magiciin juuri ison jatkosopimuksen tehnyt Nikola Vucevic.

Ranskan harjoitusturnaukseen Montenegro on lähtenyt vielä 14 pelaajan ryhmällä. MM-kisoihin nimetään 12 pelaajaa, joten tästä joukkueesta vielä 2 pudotetaan. Valmennus on puhunut, että kaikki pelaajat saavat mahdollisuuden näyttää ja sanonut myös, että ottelut voivat olla haasteellisia, sillä joukkue on harjoittelut fyysistä kuntoa paljon leireillessä.

Ranskan joukkue on pelannut kaksi ottelua Turkkia ja Tunisiaa vastaan. Turkki venyi yllätykseen ja voitti Ranskan, mutta Tunisian Ranska murskasi odotetusti 94-56. Nyt Ranska on myös saamssa Nando De Colon takaisin, mutta menetti Tomas Heurtelin polvivamman vuoksi. Elie Okobo korvaa hänet joukkueessa. Okobo varattiin NBA:han viime vuonna Phoenix Sunsiin, jossa hän pääsi pelaamaan 53 ottelua 5,7 pisteen keskiarvolla. Ranskalla on paljon kokoa korin alla ja mitä enemmän joukkue pääsee pelaamaan yhdessä, sitä parempia heistä tulee.

Emme usko Ranskan maailmanmestaruuteen, mutta Montenegroa vastaan heillä ei pitäisi olla ongelmia. Ranskalla on hyvä valmennus ja nyt erittäin laadukas joukkue. Kotiturnaukseen tulee varmasti paljon katsojia ja kotiyleisön edessä uskomme, että he voittavat Montenegron reilulla erolla.

20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!


Suomalaispelaajille on tarjolla tällä hetkellä 20€ ilmaisveto ilman kierrätystä. Voit lukea lisää ilmaisvedosta Royal Pandan arvostelusta tai siirtyä suoraan www.royalpanda.com
Royal Panda: Lunasta 20€ ilmaisveto täältä >>

Pelivalintamme:

Ranska -15 @1.90

Royal Panda - Lue arvostelu

1.90

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.87

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.87

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.87

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.87

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.87

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan