Koripallon MM-karsinta: Ranska - Suomi

Julkaistu: 15.09.2018 18:36


Koripallon MM-karsinta: Ranska - Suomi
Koripallon MM-karsinta | Ranska - Suomi | 18:05
Suomen Susijengi nappasi koripallon MM-kisojen jatkokarsintojen ensimmäisestä pelistä voiton. Bosnia kaatui lopulta lukemin 85-81, vaikka ero oli parhaimmillaan Suomen eduksi lähes 20 pistettä. Bosnia teki kovan loppukirin, mutta Suomi kesti loppuun saakka. Susijengi voi olla todella tyytyväinen esitykseensä kokonaisuudessaan. Yhteinen pelitapa onnistui todella hyvin ja joukkue säilytti intensiteetin varsinkin puolustuksessa. Sasu Salin ja Petteri Koponen oli odotetusti Suomen avainpelaajia ja Salin oli päivän pistekuningas 27 pisteellä. Suomi peluutti tasaisesti kaikki pelaajiaan, joka on todella hyvä merkki. Valmennusjohto luottaa koko miehistöönsä ja nuoresta iästä huolimatta pelaajille annetaan isoa vastuuta.

Ranska lähti ensimmäiseen jatkokarsintaotteluun jättisuosikkina Bulgariaa vastaan. Nopeasti huomattiin kuitenkin, että Ranskalla ei ole kaikki kunnossa kun Bulgaria jopa johti peliä pisteellä ensimmäisen puoliajan jälkeen. Bulgaria lopulta vei ottelun nimiinsä omalla parketilla 74-68, joka oli tähänastisista otteluista suurin yllätys. Bulgaria pystyi hyödyntämään tilanteet, kun Ranskalla focus petti eikä joukkuepeli onnistunut. Ranskan NBA-vahvistus Nicolas Batum puhui ottelun jälkeen, että tappion pitäisi herättää joukkue toden teolla. Batum korosti joukkueena pelaamisen merkitystä ja jos he eivät pysty pelaamaan kollektiivisesti, he ovat haavoittuvaisia ketä tahansa vastaan.

On selvää, että Ranska tulee parantamaan Suomea vastaan. He eivät lähteneet Bulgariaa vastaan missään nimessä takki auki, mutta nyt heillä on kotietu puolellaan ja varmasti tietyllä tapaa ärsytetty joukkue. He tietävät olevansa parempi joukkue ja vaativat itseltään parannusta. Tämä näkyy parempana kommunikointina ja yleisenä energiana kentällä, joka on lajissa kuin lajissa aina positiiviseen kierteeseen johtava seikka.

Suomi tulee luultavammin peluuttamaan pitkälti samaa joukkoa kuin Bosniaa vastaan. Joitakin muutoksia voi tulla, kuten Jamar Wilson nähtäneen taas kokoonpanossa. Vedonlyöntimarkkina pitää Ranskaa todella suurena suosikkina. Tasoitusvedonlyönnissä Suomi saa jopa lähes 14 pistettä. Suomi ja Ranska on kohdannut viime vuosina useampaan kertaan. Suomi on pystynyt voittamaan Ranskan kahdesti kolmessa viime kohtaamisessa. Vuoden 2013 jälkeen Ranska on pystynyt voittamaan Suomen maksimissaan 10 pisteen erolla. Suomen valmennus tuntee Ranskan joukkueen kohtalaisen hyvin ja Susijengi on varmasti pystynyt valmistautumaan tähän peliin huolella.

Mielestämme melkein 14 pisteen tasoitus on liikaa ja markkina aliarvioi Suomea tässä ottelussa. Otamme mieluusti 13,5 pistettä talteen. Ranska saattaa aloittaa todella kovaa ja mennä vankkaan johtoon, jolloin kannattaa myös katsoa livevedossa mahdollisuuksia napata Suomelle hyvinkin isoja tasoituksia.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Suomi +14 @1.91

Coolbet - Lue arvostelu

1.91

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.88

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.86

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.85

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.84

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan