Harjoitusottelu: Ranska - Turkki

Julkaistu: 05.08.2019 16:43


Harjoitusottelu: Ranska - Turkki
Harjoitusottelu | Ranska - Turkki | 21:30
Koripallon MM-kisat lähenevät päivä päivältä ja joukkueet pelaavat harjoitusotteluita ja leireilevät. Tänään Etelä-Ranskassa sijaitsevassa Paussa isäntämaa Ranska saa vieraakseen Turkin. Molemmat joukkueet ovat saaneet NBA-tähtiänsä mukaan ja joukkueet ovat kokolailla koossa. Tietyt pelaajat uupuvat vielä harjoitusotteluista, mutta silti näissäkin harjoitusotteluissa kokoonpanot ovat kovia.

Turkki eteni MM-karsinnoista yhden pisteen turvin jatkoon sijoittumalla lohkon kakkoseksi Espanjan jälkeen. Turkki voitti sensaatiomaisesti Espanjan yhdessä ottelussa, joka käytännössä varmisti heille jatkopaikan. Taakse jäi muun muassa kovat koripallomaat kuten Latvia ja Slovenia. Turkki on saanut tähän otteluun NBA:sta kolme tähtipelaajaansa, Korkmaz Furkan, Cedi Osman sekä Ersan Ilyasova. Turkki ei saa näihin otteluihinsa vieläkään poliittisista syistä USA:ssa pysyttelevää Enes Kanteria, jota ei päästetä matkustamaan turvallisuusuhan vuoksi, sillä hän on avoimesti julkisuudessa kritisoinut Turkin nykyistä hallintoa ja presidenttiä.

Turkilta puuttuu vielä tästä ottelusta tärkeitä pelaajia Koksal, Gecim ja Erden jotka säännöllisesti ovat olleet mukana maajoukkueessa. Istanbulissa pelaava Erden varsinkin oli karsinnoissa joukkueelle erityisen tärkeä ja teki runsaasti pisteitä.

Ranskalla on koossa luja nippu NBA-pelaajia. Mukana ovat niin yksi maailman parhaista puolustuspään pelaajista centeri Rudy Gobert kuin NBA:ssa pelaavat Nicolas Batum, Evan Fournier, Frank Ntilikina sekä Timothy Luwawu-Cabarrot. Heiltä puuttuu tänään takamiehistä Nando De Colo sekä Axel Toupane sekä korin alta Mathias Lessort. Miehistön pelivoima on kuitenkin hurja ja kotikentällä varmasti hurmos on kova vaikka onkin harjoitusottelusta kyse.

Ranskan valmentaja on kokenut Vincet Collet, joka on painottanut harjoitusotteluiden merkitystä ja haluaa saada varsinkin puolustuksen kuntoon heti alusta saakka. Hän ei niinkään tuijota yksilöitä vaan haluaa joukkueensa löytävän hyvän kollektiivisen pelin kisojen lähestyessä. Ranska on iso suosikki kotona Turkkia vastaan, josta olemme samaa mieltä ja uskallamme pelata Ranskan puolestakin jopa tässä ottelussa.

Tuplaa tämän kohteen voitot 200€ saakka!


Voit tuplata tämän kohteen voitot liittymällä uutena pelaaja Mr Greenin vedonlyöntiin ja hyödyntämällä tervetulotarjouksesi. Saat ensimmäisen vetosi voitto-osuuden tuplana aina 200€ saakka. Lue halutessasi lisää Mr Green arvostelustamme tai siirry pelaamaan alta!
Mr Green: siirry sivustolle ja tuplaa voittosi >>

Pelivalintamme:

Ranska -10,5 @1.89

NordicBet - Lue arvostelu

1.89

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.89

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.89

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.87

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.87

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.87

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.87

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan