Ranskan avoimet, puolivälierät: Alexander Zverev - Carlos Alcaraz

Ranskan avoimet, puolivälierät | Alexander Zverev - Carlos Alcaraz | 31.5.2022 | 16:00
Kohde sulkeutuu: 31.05.2022 16:00
Saksan Alexander Zverev (ATP-3) ja Espanjan Carlos Alcaraz (ATP-6) ottavat yhteen Ranskan avointen puolivälierissä. Zverev johtaa keskinäisiä kohtaamisia 2-1. Zverev ei ole vakuuttanut tämän vuoden turnauksessa ja olisi melkoinen yllätys, jos saksalainen onnistuisi voittamaan tulikuuman espanjalaisen. Alcaraz on fyysisiltä ominaisuuksiltaan luonnonoikku ja miehen peli perustuu todella agressiiviseen peruspeliin. Alcaraz pyrkii ottamaan heti otteen palloralleista ja sitä kautta dominoimaan kenttätapahtumia. Zverev peli ei ole tällä hetkellä uomissaan ja uskon, että saksalainen tulee olemaan vaikeuksissa Alcarazin voimapelin kanssa. Peleihin Alcarazin voitto -5,5 pelitasoituksella.Zverevin peli ei ole vakuuttanut


Maailmanlistan kolmonen on edennyt puolivälieriin kukistamalla Sebastian Baezin, Brandon Nakashiman ja Bernabe Zapata Mirallesin. Toisella kierroksella Zverev oli jo lähellä tippumista, kun Baez johti ratkaisevaa viidettä erää jo murrolla, mutta saksalainen onnistui kokemuksen turvin nousemaan voittoon. Myös edellisen kierroksen ottelu Mirallesia vastaan oli tiukka taistelu 3-0-lukemista huolimatta. Avauserä kääntyi tiebreikissä saksalaiselle lukemin 13-11. Zverev selvitti avauserässä peräti kolme eräpalloa.

Zverevin peruspeli ei ole toistaiseksi vakuuttanut, sillä mies on tehnyt neljässä ottelussa peräti 182 helppoa virhettä, mikä on aivan liikaa tällä tasolla. Viime vuoden Ranskan avoimissa Zverev selviytyi välieriin, joka on miehen paras tulos Roland Garrosissa.Alcaraz selviytyi helposti jatkoon


Alcaraz kukisti neljännesvälierissä Karen Khachanovin 6-1, 6-4 ja 6-4. Ottelu sujui espanjalaisen kommennossa, eikä ottelun voittajasta ollut epäselvyyttä missään vaiheessa. Alcaraz mursi Khachanovin syötön viidesti ja ottelu oli ohi kahdessa tunnissa ja 14 minuutissa.Alcarazin taival tämän vuoden Ranskan avoimissa ei ole kuitenkaan ollut täysin mutkaton, sillä toisen kierroksen ottelu Albert Ramos-Vinolasia vastaan venyi viisieräiseksi. Neljännessä erässä Alcaraz selvitti myös yhden ottelupallon. Alcarzin nousu tennismaailman huipulle on tapahtunut käsittämättömän nopeasti, sillä miehen ranking oli pari vuotta sitten vielä 140:n paikkeilla.

Alcarazin turnauksen voittokerroin on tällä hetkellä 2,87 Bet365:lla ja ainoastaan Novak Djokovicilla on pienempi voittokerroin. Monen mielestä Alcaraz onkin seuraava pelaaja, joka tulee nousemaan Grand Slam -voittajien joukkoon. Djokovicilla, Nadalilla ja Federerillä ei ole enää montaa pelivuotta jäljellä, joten nuori Alcaraz tulee olemaan tuttu näky tulevina vuosina Grand Slam -finaaleissa.


Pystyykö Zverev haastamaan Alcarazin?


Zverev on toistaiseksi joutunut urakoimaan enemmän kuin Alcaraz. Lisäksi Zverevin peli takakentältä ei ole vakuuttanut, eikä mies ole päässyt hallitsemaan palloralleja totutulla tavalla. Alcarazia vastaan passiivisuuteen ja helppoihin virheisin ei ole varaa. Toistaiseksi Zverevin syöttö on toiminut turnauksessa, sillä mies on pommittanut 49 ässää.

Alcaraz pystyy hyvän liikkeen ja painavien peruslyöntien ansiosta hallitsemaan pelitapahtumia. Alcaraz käyttää todella tehokkaasti myös stoppareita, joten vastustajan on vaikea ennakoida, mitä espanjalainen tulee seuraavaksi tekemään. Kaksikko kohtasi toukokuun alussa Madridin ATP-finaalissa, jossa Alcaraz oli selkeästi parempi 6-3, 6-1. Alcarazin pelivire ja itseluottamus on huipussaan ja olisi suuri yllätys, jos Zverev onnistuisi etenemään tästä parista jatkoon. Alcaraz toivoo varmasti nopeata ottelua, jotta mies saisi mahdollisimman paljon lepoaikaa, sillä välierissä tulee vastaan joko Djokovic tai Nadal. Peleihin maistuu eniten Alcarazin voitto -5,5 pelitasoituksella.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Carlos Alcarazin voitto -5,5 pelitasoituksella @1.77

Huti
STS Bet - Lue arvostelu

1.77

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.76

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

1.72

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.7

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.7

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Jykke-setä